Αυγέρη: Ο Καραμανλής «συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω» να λέει πάλι ψέμματα ότι δεν είχε λάβει προειδοποίηση για ατυχήματα!

«Πυρά» της υποψήφιας Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κατά του πρώην υπουργού Μεταφορών

Must Read

«Ο κ. Καραμανλής είναι αδιόρθωτος και ψεύτης. “Συλλαμβάνεται επ αυτοφώρω” να λέει ψέμματα ότι δεν είχε λάβει προειδοποίηση για ατυχήματα» τόνισε η Δώρα Αυγέρη μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, απαντώντας στα ψέματα που είπε ο πρώην υπουργός Μεταφορών στην ίδια εκπομπή στην οποία προηγήθηκε, ότι δεν είχε λάβει καμία τέτοια προειδοποίηση…

 




 

Η Δώρα Αυγέρη απάντησε στα ψέματα του κ. Καραμανλή έχοντας στα χέρια της την επιστολή του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του κυρίου Τσαλίδη, προς τον ίδιο τον πρώην υπουργό Μεταφορών και τους ιθύνοντες του ΟΣΕ, η οποία είχε σταλεί ενάμιση χρόνο πριν από το δυστύχημα στα Τέμπη και δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου, την επομένη της κατάθεσης του κ. Καραμανλή στην Εξεταστική Επιτροπή (13-2-2024), όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τη γαλάζια πλειοψηφία ώστε να κληθεί ο κ. Τσαλίδης για κατάθεση. Μάλιστα, η Δώρα Αυγέρη διάβασε απόσπασμα από τη συγκεκριμένη επιστολή: «Ο κ. Τσαλικίδης μιλά για έλλειψη προσωπικού του ΟΣΕ, για μη λειτουργία του Κέντρου ελέγχου στο Λιανοκλάδι, τη γενικότερη αίσθηση εγκατάλειψης σιδηροδρομικής υποδομής χωρίς να υπάρχει ορατό σχέδιο αναδιοργάνωσης του, που καθιστούν τη σιδηροδρομική λειτουργία δύσκολη και επικίνδυνη. Λέει μέσα στη σελίδα 3 ο κ. Τσαλίδης. Η παράταση και επιδείνωση της υφιστάμενης κατάστασης δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να αυξηθεί η συχνότητα των συμβάντων επί γραμμής, με ορατό πλέον τον κίνδυνο να υπάρξει ένα συμβάν μεγίστης σοβαρότητας».

«Ο κύριος Τσαλίδης, ο οποίος ακριβώς επειδή αυτά που ζητούσε για να μην υπάρχει ο κίνδυνος ορατού συμβάντος, δεν έγιναν, παραιτήθηκε κιόλας» επεσήμανε. «Τι απάντησε ο κύριος Καραμανλής ξεκάθαρα στη δική σας ερώτηση;» είπε η κυρία Αυγέρη απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους της εκπομπής. «Είπε ψέματα. Είναι δεύτερη φορά που πιάνεται να λέει ψέματα γι’ αυτή την ιστορία. Όπως είπε και ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής που κανονικά η γαλάζια πλειοψηφία θα έπρεπε να συμφωνήσει γιατί τέθηκε αυτό το ζήτημα από την αντιπολίτευση, να πάει για ψευδορκία στη Δικαιοσύνη ο κύριος Καραμανλής, πράγμα που δεν έκανε. Και όχι μόνο δεν το έκανε αυτό η γαλάζια πλειοψηφία. Μετά από τη δημοσιοποίηση αυτού του πολύ σοβαρού εγγράφου και προειδοποίησης, η Εξεταστική Επιτροπή με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας δεν κάλεσε τον κύριο Τσαλίδη να καταθέσει για δεύτερη φορά και αρνήθηκε να στείλει τον κύριο Καραμανλή στη Δικαιοσύνη». «Ακριβώς επειδή έχασε την έξωθεν καλή μαρτυρία η γαλάζια πλειοψηφία ότι μπορεί να παίξει τον ρόλο του εισαγγελέα, γιατί δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο του εισαγγελέα. Είναι ένας κακός συνήγορος του κυρίου Καραμανλή που καθίσταται πλέον συνυπεύθυνη. Θα γίνει αυτό εφόσον ο κύριος Καραμανλής, ο αδιόρθωτος και ψεύτης κύριος Καραμανλής, δεχτεί να θέσει εαυτόν στη βάσανο των ερωτήσεων του φυσικού δικαστή. Επαναλαμβάνω, εμείς δεν λέμε ότι καταδικάζουμε τον κύριο Καραμανλή. Λέμε ότι είναι ψεύτης. Τον κατηγορώ για τα ψέματα», τόνισε η Δώρα Αυγέρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ότι λες κυρία Αυγέρη, το λες για να τσιμπήσεις καμία ψήφο στις Ευρωεκλογές. Σου υπόσχομαι να ότι θα πάρεις, από τα τρία το μακρύτερο.

  2. Η λινάτσα η Αυγέρη για τα φράγκα της Ευρωβουλής τα κάνει όλα. Αν δεν είναι κάποιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον έχει χεσμένο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This