Ο Μητσοτάκης τακτοποίησε άλλον έναν υβριστή του Κώστα Καραμανλή!

Must Read

Αποτελεί τακτική του Κυριάκου Μητσοτάκη να «βολεύει» σε σημαντικές θέσεις ανθρώπους που έχουν χλευάσει τον Κώστα Καραμανλή.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να δικαιολογηθεί η επιλογή να οριστεί διοικητής της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας, ο Μιχάλης Μπλέτσας, ερευνητής και διευθυντής υπολογιστικών συστημάτων του ΜΙΤ Media Lab.

Αν κάτι σας λέει το όνομα του κ. Μπλέτσα είναι γιατί το 2022 του είχε γίνει πρόταση από τον Μητσοτάκη να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ωστόσο, υπήρχαν και σενάρια που ήθελαν να τον προωθεί σε μεγαλύτερα αξιώματα. Και να που ήρθαν!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης:

«Με εισήγηση του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου και απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, Διοικητής της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας ορίζεται ο ερευνητής και διευθυντής υπολογιστικών συστημάτων του ΜΙΤ Media Lab Μιχάλης Μπλέτσας.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποδοχή της πρότασης από τον κ. Μπλέτσα σε συνάντηση που πραγματοποίησαν χθες, 10 Απριλίου, στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαστεργίου δήλωσε:

“Ο Μιχάλης Μπλέτσας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Η επαγγελματική του εμπειρία τόσο σε τεχνολογικό όσο και διοικητικό επίπεδο, η ερευνητική του δραστηριότητα, η κατάρτιση και η συγκρότησή του τον καθιστούν την ενδεδειγμένη επιλογή για τη θέση του Διοικητή της ΕθνικήςΑρχής Κυβερνοασφάλειας. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για το γεγονός ότι ενώνουμε τις δυνάμεις μας με έναν επιστήμονα αυτού του κύρους σε έναν τόσο κρίσιμο τομέα όσο η Κυβερνοασφάλεια. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Διοικητή και όλους τους υπαλλήλους της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας, η οποία πλέον ξεκινά ως νέος Οργανισμός”.

Ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας Μιχάλης Μπλέτσας δήλωσε: “Χαίρομαι πολύ για την ευκαιρία που μου δίνεται να συνεισφέρω ουσιαστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας μου και να εφαρμόσω από ένα διαφορετικό, πιο επιτελικό πόστο την πρακτική εμπειρία δεκαετιών σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον. Η Κυβερνοασφάλεια είναι κάτι που αγγίζει όλους μας και οι απαιτήσεις της θα πρέπει πλέον να αποτελούν κυρία συνιστώσα κάθε ψηφιακής υπηρεσίας. Ευχαριστώ πολύ τον Υπουργό για την ευκαιρία και την πρόκληση και αναλαμβάνω χωρίς ψευδαισθήσεις για τις δυσκολίες του εγχειρήματος”». 

Ποιος είναι ο Μιχάλης Μπλέτσας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου, ο Μιχάλης Μπλέτσας είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και M.Sc. Μηχανικός υπολογιστών του Πανεπιστημίου της Βοστώνης. Ε

Είναι ερευνητής και διευθυντής υπολογιστικών συστημάτων του ΜΙΤ Media Lab. Με την ιδιότητα του αυτή είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό, την λειτουργία και την ασφάλεια όλης της ψηφιακής υποδομής που χρησιμοποιεί το εργαστήριο για να φέρει σε πέρας την αποστολή του. Είναι ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της One Laptop Per Child, μη κερδοσκοπικής εταιρείας που σχεδίασε και κατασκεύασε ένα laptop πολύ χαμηλού κόστους – μιας τεχνολογίας που στόχευε να βοηθήσει στο το πώς μορφώνονται τα παιδιά στον κόσμο. Κατά την διάρκεια της θητείας του στην OLPC, συνέβαλε στον βιομηχανικό σχεδιασμό, τα ηλεκτρονικά καθώς και το λογισμικό του laptop XO-1 της OLPC.

Πριν προσχωρήσει στο Media Lab, ήταν μηχανικός συστημάτων στην Aware, Inc., όπου σχεδίασε και έγραψε βιβλιοθήκες λογισμικού υψηλής απόδοσης για τους παράλληλους υπερυπολογιστές κατανεμημένης μνήμης της Intel, και ασχολήθηκε με την εφαρμογή της τεχνολογίας ADSL για παροχή διαδικτυακής πρόσβασης σε οικιακούς χρήστες.

Οι «βολές» κατά Καραμανλή

Ο 57χρονος Χανιώτης έβρισκε συχνά πυκνά ευκαιρίες να καταφέρεται εναντίον του Κώστα Καραμανλή στα κοινωνικά δίκτυα ενώ την ίδια στιγμή προωθούσε απροκάλυπτα τον Μητσοτάκη!

Στο Facebook ανακύκλωσε μια χλευαστική ανάρτηση ότι «έπρεπε να πάει 4 ευρώ το σουβλάκι για να μιλήσει ο Καραμανλής», σχολιάζοντας «μεγάλες αλήθειες».

Τον Φεβρουάριο του 2022 είχε αναδημοσιεύσει ένα σκίτσο με τον Καραμανλή να κάνει δήθεν γαργάρες για όσα έλεγε τότε ο πρώην ΥΠΟΙΚ, Δούκας, για τις πυρκαγιές στην Ηλεία.

Σε άλλη ανάρτηση έγραφε ότι «περιμένω να δω των πρώτο δημοσιολόγο που θα χρησιμοποιήσει τα λεγόμενα για να επιχειρηματολογήσει ότι για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή ευθύνεται η αντιπολίτευση Γιώργου Παπανδρέου. Ζουν ανάμεσά μας…».

Το 2018 αναρτούσε ένα tweet ότι «όταν ο Κώστας Καραμανλής παρουσιάζεται σαν εθνικό κεφάλαιο, καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος της πενίας μας».

Το 2019 αναδημοσίευε στο twitter ένα κείμενο της «Athens Voice» με τίτλο «Νέο σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή», σχολιάζοντας ειρωνικά «μη θίγετε το εθνικό κεφάλαιο».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κοιτάω το βιογραφικό του νέου Διοικητή της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας και ψάχνω να βρω κάτι που να δικαιολογεί την τοποθέτηση σου σε αυτή τη σημαντική θέση. Πέραν των γνωριμιών του με αξιόλογους ανθρώπους (Νεγρεπόντε), από τους οποίους προφανώς πήρε λίγο από το φως τους.. δε μπορώ να βρω κάτι. Το επιστημονικό του έργο; Μηδαμινό! Το μαρτυρά το δημοσιευμένο του έργο (ελάχιστο). Η σχέση του με την Κυβερνοασφάλεια; Όσο αυτής της χώρας με την αξιοκρατία! Διοικητής ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
    Καλή επιτυχία στη νέα σας θέση! … και βοήθεια σε εμάς τους υπόλοιπους.
    Υ.Γ.
    Σε τι διαφέρει από τους επί ΣΥΡΙΖΑ Διοικητές Νοσοκομείων, με προϋπηρεσία σε διαχείριση συνεργείου αυτοκινήτων;

  2. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ 6 ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2009, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ “ΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ.

  3. Η προπαγάνδα δεν εξαπατά τους ανθρώπους, απλώς τους βοηθά να εξαπατήσουν τον εαυτό τους. Μεγάλη προπαγάνδα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια όταν η επιθυμία για ψευδαίσθηση είναι βαθιά.

  4. Ας τα βλέπει ο Καραμανλής. Τελευταία φορά που ψήφισα ΝΔ ήταν το 2009. Από τότε το κόμμα έγινε σοσιαλχουντικονεοφιλελεύθερο και δεν αντέδρασε.
    ΥΓ Για όσους δεν το ξέρουν ή το ξεχνάνε:
    Η ΝΔ είναι το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Γεωργίου Καραμανλής… ο Εθνάρχης…

  5. Αυτά να τα βλέπουν οι Καραμανλικοί και πατριώτες δεξιοί που στήριξαν τον Κυριάκο. Λες και δεν ήξεραν ότι ο πόλεμος κατά του Τσίπρα ήταν και πόλεμος κατά του Καραμανλή, ώστε να επικρατήσει ο νεοφιλελεύθερος διεθνισμός της παρασιτικής ολιγαρχίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This