Δένδιας στην Βοστόνη: «Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα πολύ σημαντικό σταυροδρόμι»

«Να αλλάξουμε, να προσαρμοστούμε, να κάνουμε μεταρρυθμίσεις, να αναπτυχθούμε»

Must Read

Επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποιεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ο Νίκος Δένδιας είχε συναντήσεις στην Βοστόνη με ομογενείς και Έλληνες που διδάσκουν ή φοιτούν σε Πανεπιστήμια της Μασαχουσέτης. Μιλώντας σε εκδήλωση προς τιμήν του που διοργάνωσε το Γενικό Προξενείο τόνισε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη «να αλλάξουμε, να προσαρμοστούμε, να κάνουμε μεταρρυθμίσεις, να αναπτυχθούμε καθώς η χώρα μας βρίσκεται σε ένα πολύ σημαντικό σταυροδρόμι, ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές».

«Θα ήθελα και πάλι να παρακαλέσω να επιστρέψετε στην πατρίδα ένα κομμάτι από την επιτυχία σας, εδώ. Είναι μία εποχή που το χρειαζόμαστε. Πιστεύαμε, ίσως, πριν από λίγα χρόνια ότι ο πλανήτης θα ζήσει εν ειρήνη, αλλά δεν συμβαίνει.

Αντίθετα, έχουμε γυρίσει σε μία πολύ επικίνδυνη εποχή. Χρειαζόμαστε, λοιπόν, να συγκεντρώσουμε όλες τις δυνάμεις του ελληνισμού» σχολίασε.

Εξήρε εκ νέου τα επιτεύγματα της ελληνικής ομογένειας, όπως και τον ρόλο του Γενικού Προξένου στην Βοστόνη, Συμεώνος Τέγου, «ο οποίος εκπροσωπεί την χώρα μας εδώ, στη Βοστώνη των ΗΠΑ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βλέπεις τους συμπατριώτες σου να τα καταφέρνουν, μας κάνει όλους πάρα πολύ υπερήφανους, κάτι λέει για το γενετικό μας υλικό, κάτι λέει για αυτό που είμαστε όλοι μαζί» ανέφερε ο Νίκος Δένδιας.

Δείτε το βίντεο

Πηγή φωτό: Twitter Νίκος Δένδιας

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This