Παπανώτας: «Τους είχα πει να παραιτηθώ και είπαν θα με στηρίξουν» – Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του

Ο Κώστας Σιδηρόπουλος είναι ο αντικαταστάτης του

Must Read

Καυστική ήταν η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή του από το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών που αποφάσισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ανέφερε αρχικά πως είναι «μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια έριξε τα βέλη του προς τον κόμμα με το οποίο ήταν υποψήφιος λέγοντας «ειλικρινά λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους».

Μάλιστα, αποκάλυψε το παρασκήνιο των συζητήσεων που είχε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία του είπαν να μην παραιτηθεί και θα τον υποστηρίξουν.

«Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε θα παραιτηθώ. Μου είπαν, όχι Δημήτρη, μείνε, θα σε στηρίξουμε», ανέφερε.

Τέλος, για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάρτηση που έκανε σχολίασε: «Θέλω να θυμίσω στον κ. Κασσελάκη ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε».

Δείτε βίντεο:




Ο αντικαταστάτης του

Ο καθηγητής Βιολογίας, Κώστας Σιδηρόπουλος είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Παπανώτας στο ψυφοδελτίο.

Είναι γιος της πρώην βουλετού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Παπακώστα.

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος μένει στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και κατάγεται από Ημαθία και Καρδίτσα. Είναι Διδάκτορας Βιολογίας, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός.Τελείωσε το 4ο Λύκειο Κορυδαλλού. Απόφοιτος Τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ . Βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών το 2005. Έχει διδακτορικό στον Τομέα Ζωολογίας.

Έχει συμμετάσχει στο ARΤ Θεσσαλονίκη 2016, σε έκθεση ζωγραφικής 50 HAIKU & NEW AGE,2018 και στην ποιητική συλλογή : «Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Μέρος Πρώτο: Οι Εποχές άλλαξαν», 2018.

Πρώτο επιστημονικό βιβλίο του «Η διαχρονική διαφοροποίηση της Πανίδας της Ελλάδας»,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, 2023. Μέλος του MDA Hellas. Συμμετοχή σε ομαδικές εκθέσεις της γκαλερί ART WAY,2023-2024.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σιγά το μούτρο που πήγες να στηρίξεις κι απ την πρώτη στιγμή..
    ..
    Ασε να πας στις επόμενες..Θα ξαναγίνουν γιατί έχει πολύ κόσμο και θα κόψουν πολλά εισητήρια..

  2. ..Ωστε Στήριξες και σύ τον πρόεδρο από την πρώτη στιγμή έ;..
    ..
    ..Μπράβο Ο ρε Παπανώτα!..

    Ε,σε στήριξαν κι αυτοί μιά χαρά !…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This