Σε «γραμμή» Μαξίμου για τα Τέμπη η Ελεονώρα Μελέτη

Αφομοίωσε γρήγορα το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Must Read

Δεν προκαλεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι η μετά την ένταξή της στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο, η Ελεονώρα Μελέτη η οποία δέχεται έντονες επικρίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στο εσωτερικό της ΝΔ, αφομοίωσε αμέσως τη «γραμμή» του Μαξίμου και για τα Τέμπη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η παρουσιάστρια στον Αντώνη Σρόιτερ για το «Πρώτο Θέμα», η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ κλήθηκε να απαντήσει για το έγκλημα στα Τέμπη και τις απόπειρες συγκάλυψης, την ώρα μάλιστα που η πλειοψηφία των πολιτών θεωρεί βέβαιο ότι υπάρχει συσκότιση γύρω από το δυστύχημα και την απόδοση ευθυνών.

Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε ότι αν έχει κάνει κάποιο λάθος η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αυτό είναι ότι….  δεν έβαλε τέλος σε ψευδείς ειδήσεις: «Θεωρώ ότι αν έχει γίνει ένα λάθος, είναι ότι η κυβέρνηση επικοινωνιακά στην αρχή δεν βγήκε να βάλει τέλος σε κάποιες fake ειδήσεις που τις άφησε να μεγαλώσουν και αυτή τη στιγμή την τρώνε».

Για την οργή των πολιτών μετά από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο «φως», η Μελέτη απάντησε σε ύφος που μας θύμισε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο: «Δεν συμφωνώ να στήνονται λαϊκά δικαστήρια, πριν στηθούν τα κανονικά δικαστήρια. Καταλαβαίνω το θυμικό του κόσμου, από την άλλη όμως δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να λειτουργούν έτσι άνθρωποι που έχουν να διαχειριστούν καταστάσεις από επίσημα πόστα. Η υπόθεση έχει πάει στη δικαιοσύνη, περιμένουμε να δούμε τι θα αποφανθεί και η ίδια, δεν είπε κανείς ότι δεν θα αποδοθούν πολιτικές ευθύνες, αν κρίνει κανείς ότι αυτές πρέπει να αποδοθούν και σε ποια πρόσωπα. Κανείς δεν το αρνήθηκε αυτό και κανείς δεν το εμποδίζει αυτό» είπε.

Μάλιστα έκανε λόγο για… εργαλειοποίηση του θέματος, έναν όρο που ακούμε συχνά πυκνά από τον πρωθυπουργό και τους βουλευτές του: «Εγώ νιώθω ότι μερικές φορές η υπόθεση των Τεμπών εργαλειοποιείται πολύ και για λόγους προσωπικού οφέλους, ανθρώπων που θέλουν να πάνε με το ρεύμα για να γίνουν αρεστοί. Το ‘χω παρατηρήσει αυτό να συμβαίνει και σε πολιτικούς και σε δημοσιογράφους και σε δημόσια πρόσωπα» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας για… τάση των ανθρώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να νιώθουν μέλη της τραγωδίας.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πριν προλάβει να πάρει το χρίσμα, της Ευρωβουλευτού εκδηλώθηκε η ΓΛΊΤΣΑ. Κυριούλα των celebrities, της εικονικής σαβούρας, των δήθεν προς παράδειγμα, σηκώνει το σαρκίον σου πολύ ξεφτίλα!! Εύχομαι να μην σου συμβεί ποτέ στην ζωή σου, κάτι αντίστοιχο,αν είσαι Μητέρα, γιατί θα γίνεις ΛΈΑΙΝΑ, όπως η Αξεπέραστη Κα Καρυστιανού, και οι άλλοι μαζί της!! Άλλωστε είσαι μείον μηδενικό μπροστά τους, είσαι Γλυφτρόνα και Ξεφτίλα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This