Ο διάλογος με τον Παπαδόπουλο της «Νίκης»

Must Read

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα σήμερα στην Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων., με παρέμβαση του Νίκου Παπαδόπουλου του κόμματος «Νίκη».

Παρά το ότι το κόμμα του καταδίκασε τα χαστούκια και τους προπηλακισμούς βουλευτών της ΝΔ στους ναούς, ο Νίκος Παπαδόπουλος προέβλεψε στη Βουλή ότι «θα έρθουν και χειρότερα» από τα χαστούκια!

Αρκετοί βουλευτές ακούστηκαν να του φωνάζουν «ντροπή» και να χτυπούν το έδρανό τους, όμως ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε: «μην μου χτυπάτε εμένα το χέρι… Ξυπνήστε, ξυπνήστε, ο λαός ξύπνησε, οι ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν νομοθετούν εναντίον της φύσης και του νόμου του Θεού».

Ολόκληρος ο διάλογος:

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Το είδαμε στο τελευταίο νομοσχέδιο. Είδαμε ότι επιβλήθηκε η άποψη μιας ισχνής μειοψηφίας. Ένα 10% του ελληνικού πληθυσμού επιβλήθηκε στην άποψη και στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας, όπως τα λέτε, στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες. Προάγετε την ΛΟΑΤΚΙ οικογένεια. Δεν ξέρω πώς θα λύσετε τα σοβαρά προβλήματα του δημογραφικού με αυτά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε για άλλη μια φορά τον ελληνικό λαό και αν γυρίστε στην επικαιρότητα θα δείτε τα χάλια τα οποία δημιουργείτε. Το Υπουργείο Πολιτισμού – ο Θεός να το κάνει Πολιτισμού – πάνω στην πατρίδα μου τη Θεσσαλονίκη πρόβαλε ταινίες και τις πλήρωσε ο ελληνικός λαός, τα «Αδέσποτα κορμιά». Οι queer να φωνάζουν, «destroy Greece». Τους πληρώσαμε να μας φωνάζουν, καταστρέψτε την Ελλάδα, την Ελλάδα του κυρίου Μητσοτάκη. Γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών, γιατί έχει θιγεί, πραγματικά, το κοινό αίσθημα. Αυτά έπρεπε να τα σκεφτείτε σαν σοβαροί μεγάλοι άνθρωποι που είμαστε και πρέπει να σκεφτόμαστε, όταν παραβιάζεται και όταν φιμώνεται η συντριπτικότατη πλειοψηφία του ελληνικού λαού- όπως συνηθίζετε να κάνετε στα τελευταία νομοσχέδια- θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα είδαμε και μέσα στην εκκλησία πιστοί, να αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε, θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε.

ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ (Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας): Το καταδικάζετε αυτό;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως και καταδικάζουμε τη βία, αλλά ποιος την προκαλεί τη βία; Μ

ΑΡΙΑ –ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΕΦΑΛΑ (Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας): Τα στελέχη σας.

ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ (Αντιπρόεδρος της Επιτροπής): Κύριε συνάδελφε, σας παρακαλώ μείνετε στη συζήτησή μας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Στη συζήτησή μας είμαστε και αυτή είναι η ουσία της συζήτησης. Γιατί δεν είναι αρρωστημένο, κυρίες μου, εδώ να λέτε ότι υπάρχουν 5 και 10 φύλα και με μια δήλωση να μπορεί όποτε θέλει κάποιος να λέει ότι είναι άντρας και όποτε θέλει γυναίκα και μετά αν δεν του αρέσει να το ξαναγυρίζει; Αυτά είναι τρελά πράγματα, που τα είδατε, ποια επιστήμη σας τα δίδαξε, η Ιατρική, η Νομική, η Θεολογία, ποια επιστήμη σας τα δίδαξε; Πρέπει να είσαι νοσηρός εγκέφαλος για να σκεφτείς τέτοια πράγματα. Σας το λέω και κρατήστε το αυτό. Η Νέα Δημοκρατία θα υποστεί πανωλεθρία από αυτά τα πράγματα, τα καμώματά της, γιατί έβαλε την «προβιά» του πατριώτη και του χριστιανού και τολμάτε και πάτε και στις εκκλησίες και σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε. ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ: Ντροπή σας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Πήγατε 100% απέναντι στην Αγία Γραφή.

ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ (Αντιπρόεδρος της Επιτροπής): Κύριε συνάδελφε, αυτά τα οποία λέτε τώρα δεν έχουν καμία σχέση και με το σχέδιο νόμου.

ΣΟΥΚΟΥΛΗ – ΒΙΛΙΑΛΗ ΜΑΡΙΑ – ΕΛΕΝΗ (Εισηγήτρια της Πλειοψηφίας): Ντροπή, θα μας πείτε εσείς πού θα πηγαίνουμε. Ντροπή, να ανακαλέσετε.

ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ (Αντιπρόεδρος της Επιτροπής): Πραγματικά, θα πρέπει να ανακαλέσετε και θα ζητήσω να διαγραφούν από τα πρακτικά.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Μη μου χτυπάτε το χέρι εμένα, κυρία μου.

ΣΟΥΚΟΥΛΗ – ΒΙΛΙΑΛΗ ΜΑΡΙΑ – ΕΛΕΝΗ (Εισηγήτρια της Πλειοψηφίας): Ακούτε τι λέτε;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ακούω τι λέω, να σταματήσετε, ξυπνήστε. Οι Αρχαίοι, όπως ο Αριστοτέλης – που τόσο πολύ μιλάτε για τους Αρχαίους – έλεγε ότι δεν νομοθετούν εναντίον της φύσης και οι ορθόδοξοι χριστιανοί λένε ότι δεν νομοθετούν εναντίον του νόμου του Θεού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This