Ξεμπρόστιασμα του Σκυλακάκη: Υπεροψία, κοροϊδία, χαμηλού επιπέδου συμπεριφορά στη Βουλή

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας αντί να απολογηθεί για τις απαράδεκτες και επικίνδυνες ρυθμίσεις για τα νερά της Θεσσαλίας, επιτέθηκε στους φορείς!

Must Read

Με αφορμή τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις και ρυθμίσεις για το σχέδιο ιδιωτικοποίησης των υδάτινων πόρων της κατεστραμμένης από τις πλημμύρες Θεσσαλίας, η Θεοδότα Νάντσου, διευθύντρια περιβαλλοντικής πολιτικής του WWF Ελλάς, έκανε μια ανάρτηση-κόλαφο, η οποία ξεμπροστιάζει τόσο τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρο Σκυλακάκη, όσο και την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η κ. Νάντσου ήταν μεταξύ των συμμετεχόντων εκπροσώπων των φορέων που τοποθετήθηκαν στη Βουλή αντιδρώντας επί του νομοσχεδίου που ουσιαστικά ιδιωτικοποιεί το νερό στη Θεσσαλία.

https://www.facebook.com/theodota.nantsou
https://www.facebook.com/theodota.nantsou

Τα όσα περιγράφει στην ανάρτησή της, εκθέτουν την Κυβέρνηση και παρουσιάζουν ακόμα μία πτυχή της αλαζονείας και του θράσους που την διέπει.

«Με φοβερή υπεροψία και χειρονομίες κοροϊδίας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης αντιμετώπισε σήμερα τους φορείς που μίλησαν στη Βουλή για τις απαράδεκτες και επικίνδυνες ρυθμίσεις για τα νερά της Θεσσαλίας. Τόσα χρόνια συμμετέχω σε ακροάσεις εξωκοινοβουλευτικών φορέων, όμως δεν έχω συναντήσει τόσο χαμηλού επιπέδου και επιθετική συμπεριφορά υπουργού», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησής της, η κ.Ναντσου σημειώνει για την κατάσταση στη Θεσσαλία και τα κυβερνητικά σχέδια:

«Έξι μήνες μετά την τεράστια καταστροφή, η Θεσσαλία παραμένει γονατισμένη στις λάσπες. Είναι απογοητευτικό ότι η μόνη απάντηση του ΥΠΕΝ είναι η ιδιωτικοποίηση των υδάτινων πόρων της και ένα επιστημονικά χαμηλότατου επιπέδου σχέδιο που τη γεμίζει μπετά, ξερίζωμα βλάστησης στα ποτάμια και άλλα επικίνδυνα και πανάκριβα έργα που μόνο περισσότερες καταστροφές υπόσχονται».

  • Η ανάρτηση της Θεοδότας Νάντσου:

Με φοβερή υπεροψία και χειρονομίες κοροϊδίας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης αντιμετώπισε σήμερα τους φορείς που μίλησαν στη Βουλή για τις απαράδεκτες και επικίνδυνες ρυθμίσεις για τα νερά της Θεσσαλίας. Τόσα χρόνια συμμετέχω σε ακροάσεις εξωκοινοβουλευτικών φορέων, όμως δεν έχω συναντήσει τόσο χαμηλού επιπέδου και επιθετική συμπεριφορά υπουργού.
Ο υπουργός αρνείται ότι το νομοσχέδιο ιδιωτικοποιεί τους υδάτινους πόρους της Θεσσαλίας. Αρνείται ότι προβλέπεται bonus για τα μέλη του ΔΣ. Δεν σχολιάζει ότι οι Θεσσαλοί θα πληρώνουν το υψηλότατο μισθολόγιο των υψηλότατων διοικητών του νερού, με αποτέλεσμα η τιμή να πετάει στα ύψη. Μπερδεύει τις απαιτήσεις της οδηγίας πλαίσιο για το νερό 2000/60/ΕΕ και δίνει γενικόλογες και τελείως άσχετες με το περιεχόμενό της απαντήσεις υπεκφυγής. Τις απαντήσεις όμως τις δίνει το ίδιο το νομοσχέδιο που ψηφίζεται στη Βουλή (βλ. παρακάτω )
Έξι μήνες μετά την τεράστια καταστροφή, η Θεσσαλία παραμένει γονατισμένη στις λάσπες. Είναι απογοητευτικό ότι η μόνη απάντηση του ΥΠΕΝ είναι η ιδιωτικοποίηση των υδάτινων πόρων της και ένα επιστημονικά χαμηλότατου επιπέδου σχέδιο που τη γεμίζει μπετά, ξερίζωμα βλάστησης στα ποτάμια και άλλα επικίνδυνα και πανάκριβα έργα που μόνο περισσότερες καταστροφές υπόσχονται.

*βασική φωτογραφία: αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This