Σαν σήμερα ξεκίνησε η σύγχρονη ελληνική γενοκτονία

Must Read

Ήταν 23 Απριλίου του 2010, όταν ο μοιραίος Γιώργος Παπανδρέου ανήγγειλε από το Καστελόριζο την υπαγωγή της Ελλάδας, στο ΔΝΤ, καταστρατηγώντας κάθε έννοια ευρωπαϊκού δικαίου, εξοβελίζοντας πρακτικά την πατρίδα μας από την ΕΕ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος εξελέγη με την βοήθεια ενός θηριώδη μηχανισμού που εκτοξεύεται ασύλληπτα ψεύδη, προέβη στην δολοφονία χαρακτήρα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, συνέτριψε την εθνική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης, με την βοήθεια ενός τρομακτικού παρακράτους που δρούσε από το Μπακού, την Άγκυρα και μέσω Βερολίνου έφτανε στην Ουάσινγκτον.

Ήταν τα εξωφρενικά πρωτοσέλιδα βάπτιζαν τον Κώστα Καραμανλή ως εμπρηστή, δολοφόνο, διεφθαρμένο, παχύδερμο, ενώ από την άλλη παρουσίαζαν τον μειωμένης νοημοσύνης Γιώργο Παπανδρέου ως τον άνθρωπο που θα έφτιαχνε σούπερ σχολεία και θα έσβηνε τα χρέη από τις τράπεζες!

Το αποτέλεσμα; Σήμερα, 14 χρόνια μετά, το δημόσιο χρέος έχει εκτοξευτεί, παρά το πλιάτσικο και τις θυσίες του ελληνικού λαού, το εμπορικού ισοζυγίου έχει απογειωθεί, όμως ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται ραγδαία, καταγράφοντας την μεγαλύτερη μείωση στην ιστορία του νεότερου ελληνικού κράτους.

Τα Ασφαλιστικά ταμεία έχουν καταστραφεί, μαζί με χιλιάδες μικροομολογιούχους οι οποίοι ληστεύθηκαν κυριολεκτικά για να μην ζημιωθούν οι τράπεζες της Ελλάδας και της Ευρώπης…

Σήμερα λοιπόν είναι η μαύρη επέτειος που έχει οδηγήσει την Ελλάδα στα πρόθυρα της εθνικής, κοινωνικής και βιολογικής καταστροφής.

Ένα ασύλληπτο εθνικό έγκλημα για το οποίο ουδείς τιμωρήθηκε. Ακόμα και σήμερα που ο Τσαρλς Νταλάρα έχει το θράσος να αποκαλύπτει ότι το δολοφονικό PSI έγινε για να σωθούν οι τράπεζες και η ευρωζώνη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Γιατί είχε πάει στο Καστελόριζο την Πέμπτη 23 Απριλίου 2010, ενώ βάσει αρχικού σχεδίου είχε προγραμματιστεί να βρίσκεται στο Καστελόριζο την Δευτέρα 20 Απριλίου;
    Διότι τελευταία στιγμή και για τεχνικούς λόγους η Eurostat τους ειδοποίησε ότι αδυνατούσε να κηρύξει πτώχευση με απόλυτη βεβαιότητα, παρά το γεγονός είχαν ήδη φτάσει τό έλλειμμα στο 14%. Ο Γεωργίου και ο Παπακωνσταντίνου χρειάστηκαν δύο ακόμη ημέρες έως ότου να μεγαλώσουν το έλλειμμα λίγο ακόμη, οπουδήποτε πάνω απο 15% και έτσι να του δώσει η Eurostat στα σίγουρα το “go ahead”. Να γιατί η ημέρα που ο προδότης είχε πάει περίλυπος στο Καστελόριζο να εξαγγείλει το διάγγελμά του ήταν η Πέμπτη 23 Απριλίου 2010.

  2. Αποκάλυψη του Ντομινίκ Στρος Καν στη Γαλλική δημόσια τηλεόραση για την συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου: ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ Κο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ “ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ”

  3. Ε όχι και να θεοποιούμε τον μπριζολάκια της Ραφήνας!!! Ξεχνάμε την πρώτη ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΤΑ 28.000.000.000;;;;;;;;
    Πότε θα αντιληφθείτε πως η Ελλάδα θα δει Θεού πρόσωπο, όταν ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;;;
    Τολμάτε να τα γράψετε αυτά;;;

    • Μάθε Κα Πόπη και μάθε το καλά, ότι,
      ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!
      Είχε αναγκάσει τις τράπεζες να εξυπηρετήσουν τα στεγαστικά δάνεια των πολιτών >>ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ<>ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ<< που στη συνέχεια η προπαγανδίζουσα και αισχρή διαπλοκή, Πασοκ και Νταβατζήδες, έσπευσαν να την ονομάσουν "ανακεφαλαίωση" και όπως δυστυχώς έχει φωλιάσει στον νού σου και στον νού πολλών άλλων παπαγάλων μέχρι σήμερα μαζί με τόσα άλλα κουφά.

      Αν σε ενδιαφέρει η αλήθεια και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια,
      μπορεις να την διαβάσεις παραθέτοντας στο Google την εξής ΦΕΚ αναζήτηση: Ν. 3723/2008, ΦΕΚ Α 250/09-12-2008/

      υ.γ.
      "Μεγαλη προπαγανδα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια όταν η επιθυμία της παραίσθησης είναι έντονη".

      • Mας δουλεύεις ρέ;..
        Εβγαλαν ένα φεκ και τα πάντα λύθηκαν ώς δια μαγείας;..
        2 Ανακεφαλαιοποιήσεις,είχαν γίνει πριν το 2008..
        Επίσημα ανακοινωμένες.
        Αλλες 10 έχουν γίνει και γίνονται ακόμα μέχρι και σήμερα και δεν ρωτάν κανέναν,δεν ανακοινώνουν τίποτα.
        Ποιός θα τους ελέγξει;Εσύ;
        Το υπουργείο του σταικούρα; Ο δανειολήπτης;..Η το κόμμα σου;..
        ‘Οχι με ρευστό χρήμα”λέει ο άλλος..
        ..Αλλά με τί ρε μεγάλε;
        Με φεκ,ομόλογα και μετοχές;Ποιανών;Tων υπουργών σου;

        Θα μας πείς και παπαγάλους κι όλας .. .Φερέφωνο.

  4. Θα μείνει στην μνήμη μας και στην Ιστορία μας, ως Ω! μέγιστος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΧΙΚΑΡΝΆΒΑΛΟΣ, Ξεπουλημένος, Εθνικός καταστροφέας, ιστορικό ΤΣΟΓΛΆΝΙ!! Με σύνθημα ΛΕΦΤΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ!! Μας πούλησε στους

  5. Θα πρέπει να καταδικαστεί σε ισοβια ο ΓΑΠ για ΟΛΕΣ τις αυτοκτονίες και τις κατασχέσεις περιουσιών των Ελλήνων..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This