Στο TikTok ο Μητσοτάκης μήπως και σώσει από το φιάσκο την επιστολική ψήφο

«Εγγραφείτε ως τη Μεγάλη Δευτέρα»

Must Read

Σε φιάσκο οδηγείται η πολυδιαφημισμένη επιστολική ψήφος, μετά και το σκάνδαλο με τη Μισέλ Ασημακοπούλου και τη διαρροή προσωπικών στοιχείων ψηφοφόρων.

Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια προσπάθεια να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, προχώρησε σε ένα βίντεο στο αγαπημένο του TikTok καλώντας τους πολίτες που δεν μπορούν να προσέλθουν στις κάλπες στις 9 Ιουνίου, να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου.

Μάλιστα λέει πως ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα επιλέγουν οι ψηφοφόροι, με τη συμμετοχή τους στις εκλογές στηρίζουν την ίδια τη Δημοκρατία! Βεβαίως αν είναι και «νέα» ακόμα καλύτερα, αλλά αυτό δεν το λέει, μόνο το σκέφτεται…

Ο πρωθυπουργός καλεί όλους όσοι εργάζονται, δεν μπορούν να μετακινηθούν, ακόμα και εκείνους που θέλουν να… πάνε για μπάνιο, να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο. Και αναφέρει ότι πολλοί πολίτες πιστεύουν ότι η επιστολική ψήφος αφορά μόνο τους Έλληνες του Εξωτερικού, ενώ απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

 

@kyriakosmitsotakis_Για ΠΡΩΤΗ φορά Επιστολική Ψήφος στη χώρα μας. Μπείτε στο epistoliki.ypes.gov.gr μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα, για να ψηφίσετε από όπου θέλετε.♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ρε τραχανοπλαγιά , γιατί κάνεις λες και μιλάς σε μωρά? Είσαι λίγο τρομακτικός ετισ κι αλλιως δεν πιάνει. Φτιάξε καμία συνταγή , κάνα κέικ , τίποτα ντολμαδες, μπας κ πουλήσεις τίποτα. Γιατί με τα προσωπικά δεδομένα δεν το πας καλά. Μια ο Πρεντατορας μια η Μισέλ, δεν πείθεις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This