Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπαθεί ο Θεοδωρικάκος μετά τη δήλωση – «βόμβα» για τους «Σπαρτιάτες»

Must Read

Χωρίς να δίνει ξεκάθαρη απάντηση, ο Τάκης Θεοδωρικάκος που γκρέμισε το αφήγημα της ΝΔ για τις ψήφους των Σπαρτιατών, καρφώνοντας τις προθέσεις της ΝΔ, σπεύδει τώρα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και μιλάει για… διαστρέβλωση της δήλωσής του.

Μάλιστα, η ανάρτησή του στηρίχτηκε στο να απαντήσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος νωρίτερα διερωτήθηκε αν θα τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης για τη δήλωσή του ότι θέλουν τις ψήφους όλουw του ελληνικού λαού, μετά από ερώτηση που δέχτηκε για το αν το κόμμα της ΝΔ θέλει τις ψήφους των ψηφοφόρων των Σπαρτιατών!

«Είναι αυτονόητο ότι οι πολιτικές δυνάμεις απευθύνονται στο σύνολο του ελληνικού λαού. Ο ξάδερφός του είπε ότι τους είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο Τάκης Θεοδωρικάκος καλώντας τον Κασσελάκη να σταματήσει τις επιθέσεις στην… «παράταξη που με πράξεις ενώνει τους Ελληνες και προστατεύει την Δημοκρατία από εγκληματικές οργανώσεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός σε δήλωσή του σε ραδιοφωνική εκπομπή δήλωσε:

ΕΡ:«Α, δηλαδή θέλετε και τις ψήφους των «Σπαρτιατών»;

«Εμείς θέλουμε τις ψήφους όλου του ελληνικού λαού, δεν αναφέρομαι σε πολιτικό κόμμα. Στον ελληνικό λαό αναφερόμαστε. Θέλουμε όλες τις ψήφους, απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες. Η πολιτική της ΝΔ είναι εγγύηση σταθερότητας και αλλαγών που έχει ανάγκη η κοινωνία…».

ΕΡ: «Άρα και σε αυτούς που ψήφισαν τους «Σπαρτιάτες»;

«Σε όλο τον κόσμο απευθυνόμαστε, σε όλους τους ανθρώπους απευθυνόμαστε, είναι δυνατόν να διαχωρίσουμε τους ανθρώπους; Σε όλους τους ανθρώπους. Όπως κι αν αυτοπροσδιορίζονται, γιατί είναι όλοι πολίτες, είναι όλοι Έλληνες και Ελληνίδες».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This