Στεφάνι στο Σκοπευτήριο Καισαριανής κατέθεσε ο Κασσελάκης

Must Read

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε μια κίνηση ειδικού συμβολισμού για την Εργατική Πρωτομαγιά, κατέθεσε στεφάνι στο εμβληματικό μνημείο στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, στη μνήμη των 200 εκτελεσθέντων αγωνιστών επί γερμανικής κατοχής.

Την Μεγάλη Πέμπτη θα επισκεφθεί την Βαρβάκειο Αγορά και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα. Την Μεγάλη Παρασκευή ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφτεί τον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας.

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσαν χθες στην Βουλή αίτημα για σύγκληση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, προκειμένου να κληθεί η αρμόδια υπουργός των Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως.

Επίσης, στο αίτημα τους, ζητούν να διαβιβασθούν στην Επιτροπή το Πόρισμα της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου, καθώς και η Ετήσια Έκθεση Γνώμης και ο Ετήσιος Προγραμματισμός Εργασιών της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου του ΥΠΕΣ.

Διαβάστε ακόμα: Εργατική Πρωτομαγιά: Από το Σικάγο ώς την Ελλάδα – Οι αιματοβαμμένες εξεγέρσεις

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This