Έξαλλοι στη ΝΔ για το «θα τους ξεσκίσω» του Κασσελάκη – Τι απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Την έντονη αντίδραση της Ν.Δ. προκάλεσε η έκφραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια συνάντησής του με υγειονομικούς στην Πρέβεζα, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα που δεν αρμόζει σε πολιτικούς.

«Πείτε μου ότι θέλετε και μην φοβάστε για αντίποινα, θα τους ξεσκίσω» είπε στους υγειονομικούς ο Στέφανος Κασσελάκης, με τη ΝΔ να εξαπολύει επίθεση μέσω του εκπροσώπου του κόμματος.

«Από το αλήστου μνήμης ”έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη” του κ. Πολάκη, στο ‘‘θα τους ξεσκίσω” του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος… Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!» αναφέρουν μεταξύ άλλων στη ΝΔ προσθέτοντας «φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, Πρόεδρος άλλου κόμματος».

Σε απάντησή της η Κουμουνδούρου υποστηρίζει ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους που η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να φιμώσει» και ότι «θα βρίσκεται δίπλα σε όσους φοβούνται να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους». Μεταξύ άλλων η το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι ο Κασσελάκης «φυσικά και θα γίνει ασπίδα για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, που απειλούνται με διάφορους τρόπους προκειμένου να μην χαλάσουν την καλοπληρωμένη, ψεύτικη εικόνα της αδίστακτης κυβέρνησης Μητσοτάκη», ενώ καλεί όσους θέλουν να καταγγείλουν προβλήματα στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας να το κάνουν μέσω του isyriza.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This