Επιστολές του Ιησού πούλαγε ο Άδωνις Γεωργιάδης! Βαθύτατα εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης!

Must Read

Ουκ ολίγες φορές και ειδικά κατά την προεκλογική περίοδο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εξαπολύσει σφοδρές επιθέσεις στον Κυριάκο Βελόπουλο, χλευάζοντάς τον για το τηλεοπτικό παρελθόν του και τις επιστολές του Χριστού που παρουσίαζε.

Προ μηνός μάλιστα και συγκεκριμένα στην έναρξη του 15ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός  είπε χαρακτηριστικά:

«Νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να το πούμε ανοιχτά: να μιλάς για πατρίδα και θρησκεία ενώ ταυτόχρονα πουλάς κηραλοιφές και δήθεν χειρόγραφα του Χριστού, συνιστά πράξη μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης».

Όμως, όπως αποδεικνύεται, ο θεομπαίχτης της υπόθεσης όχι μόνο είναι προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού, αλλά απολαμβάνει και υπουργικές θέσεις.

Ο λόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αρκετά χρόνια πριν προμόταρε με πάθος μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής, «Το χειρόγραφο του Ιησού» και έκανε λόγο μάλιστα και για «συγκλονιστικές αποδείξεις».

Κι έρχεται τώρα τόσο ο ίδιος, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που πάνε στην Εκκλησία για να κάνουν… επαγγελματική φωτογράφιση για να πλασάρουν μετά στο κοινό ότι τάχα είναι θεοσεβούμενοι, να κατηγορήσουν ένα άλλον πολιτικό, ο οποίος τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει θέση και άποψη.

Ενώ, αυτοί είναι που κάνουν συνεχώς κωλοτούμπες και πράξεις «μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης».

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διώξει τον Άδωνι Γεωργιάδη αύριο κιόλας, τότε τον χρεώνεται προσωπικά, μαζί με τις επιστολές του Ιησού που χλεύαζε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μπράβο ρε μεγάλε που είσαι τόσο άντρας και τόσο Έλληνας.
    Αν θεωρείς ότι όσοι γεννήθηκαν να έλκονται από άτομα του ίδιου φύλου είναι μαλάκες ντε φάκτο και ψηφοφόροι του Μητσοτάκη, δείχνεις απλά τον καμένο σου εγκέφαλο.
    Αν δεν υπήρχαν Καραγκιόζηδες, ψευτοάνδρες, ομοφοβικοί σεξιστές σαν εσένα, δεν θα έβρισκαν πάτημα οι πολιτικές του Μητσοτάκη.
    Όμως τύποι σαν εσένα μας έφεραν εδώ. Εσείς όλοι που επί αιώνες βασανίζετε και περιθωριοποιούσατε τους ομοφυλόφιλους και όσους διαφορετικούς.
    Και κάτι μου λέει πως είσαι ένας αγ…τος, ασχημος καραγκιοζάκος που αντί για κοχόνες έχει πληκτρολόγιο.
    Από την μια έχουμε τον δολοφόνο ΠΘ, από την άλλη έχουμε τύπους σαν εσένα. Που να βρεθεί σωτηρία.

  2. Πλέον ο Βελόπουλος είναι 2ο κόμμα και θα φανεί το βράδυ των ευρωεκλογών ! Γιαυτό ο πανικός που τους έχει καταλάβει και πάντως όχι εξ απίνης.
    Η μόνη σωτηρία της Νέας ΝουΔουλας by Mitsotakis Bros είναι να έχει γεμίσει ο πλανήτης Νεοέλληνες της διασποράς που να είναι αδερφές για να τον ψηφίσουν με επιστολική. Τι λέτε θα ”βρεθούν” ;;;
    Όλα είναι “πιθανά”, αφού με ένα email και ένα “όνομα” παίρνεις εκλογικό φάκελλο…

  3. Ναι αύριο πρωί πρωί θα τον διώξει χαχαχαχα. Ρε αυτοί είναι απατεώνες έτσι κ αλλιώς, κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα. Θα σκεφτούν τώρα τα περασμένα ξεχασμένα? Νανογιλεκα, επιστολές Jesus και βρισίδια του σπυρακου για το γόνο, αδιευκρινιστα 300ρια ,δεν έχουν καμία αξία μπροστά στα ψηφαλακια κ τα φράγκα. Νοβαρτησε μαζί μου κι έλα, έλα έλα έλα.

  4. Εδώ ταιριάζει που λένε ουνα ράτσα ουνα φάτσα… Χαχαχαχα

    Εκανρ η μυγα. κ..λο και ε…σε τον κοσμο ολο.

    Αμα εχεις τέτοιους φίλους….

    Οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.

    • Είναι ικανοί να μας πουν ότι άλλο είναι να το λέει ο Άδωνις και άλλο ο Βελόπουλος. Πιστεύουν ακλόνητα ότι απευθύνονται σε κουτορνίθια. Να έχουν άραγε δίκιο; Η κάλπη θα το δείξει.

      • ΝΑΙ , γιατί το μεγαλύτερο κομμάτι τού εκλογικού σώματος, αποδεδειγμένα, είναι όντως
        ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ,είτε μάς αρέσει είτε όχι !!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This