Η Αφροδίτη Λατινοπούλου για την προκλητική στάση της προέδρου των Σκοπίων

Must Read

Την προκλητική στάση της νέας προέδρου των Σκοπίων η οποία αποκάλεσε την χώρα της «Μακεδονία» σχολίασε η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Θα είναι μεγάλο ψέμα να υποστηρίξει κάποιος πως όταν η νέα πρόεδρος των Σκοπίων Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της αποκάλεσε τη χώρα της, Μακεδονία, αυτό ήταν κεραυνός εν αιθρία.

Εδώ και πολύ καιρό το κόμμα της διατυμπάνιζε ότι όταν θα έρθει στην εξουσία δεν θα δεχτεί τη Συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Για ακόμα μία φορά η ελληνική κυβέρνηση τρέχει πίσω από τις εξελίξεις. Το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν να προειδοποιήσει για την πρόοδο των διμερών σχέσεων.

Δυστυχώς η σημερινή εξέλιξη ήταν αναμενόμενη και όπως φαίνεται μας έπιασε στον ύπνο αφού η ελληνική κυβέρνηση είναι ένας απλώς παρατηρητής των εξελίξεων.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν προέβη στις απαραίτητες διπλωματικές κινήσεις ώστε να αποφευχθεί η σημερινή εξέλιξη.

Δυστυχώς η ελληνική κυβέρνηση φάνηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων αφού δεν μπόρεσε να πράξει τα δέοντα.

Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη νιαουρίζει στην εξωτερική πολιτική και δεν μπορεί να ασκήσει πιέσεις με “όπλο” τη διπλωματία για το συμφέρον της χώρας μας.

Και όταν λέμε νιαουρίζει στην εξωτερική πολιτική, κάποιοι διαμαρτύρονται. Βρυχηθμοί ή νιαουρίσματα άραγε»;

Δείτε επίσης:

Απαράδεκτη ανάρτηση Μητσοτάκη για την Σκοπιανή πρόκληση!

Το ΥΠΕΞ Σκοπίων ζητά να σεβαστεί η νέα πρόεδρος τη Συμφωνία των Πρεσπών

Διεθνής περίγελος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This