Στα «κάγκελα» ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το άρθρο του Κ. Σημίτη – Γιατί επέλεξε εφημερίδα του συγκροτήματος Μαρινάκη;

Must Read

Mπίλιες στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το άρθρο Σημίτη στα ΝΕΑ και τις αντιδράσεις που αυτό προκάλεσε.

Συγκεκριμένα ο Πολάκης με tweet του, συμβούλεψε τον πρώην πρωθυπουργό να πάει να κρυφτεί σε καμιά τρύπα γράφοντας χαρακτηριστικά:«άντε κρύψου σε καμιά τρύπα που θες να έχεις και άποψη για τα εθνικά θέματα»

Δείτε επίσης: Ο Πολάκης τα «χώνει» σε Σημίτη μέσω facebook: «Άει κρύψου σε καμιά τρύπα που έχεις άποψη για τα εθνικά…»

Αμέσως τα ορφανά του εκσυγχρονισμού Μπίστης, Λιάκος, Παναγιώτου σήκωσαν το γάντι και με ανάρτηση Μπiστη στο facebook απάντησαν στον Πολάκη και κατ επέκταση σε όσους εντός ΣΥΡΙΖΑ-προοδευτική συμμαχία εκφράζονται με αυτό τον τρόπο για τον Κώστα Σημίτη.

Το επιτελείο της Κουμουνδούρου διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές του άρθρου του Κώστα Σημίτη βλέπει ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών στην κυβέρνηση με φόντο την επιλογή προσώπου για τη Προεδρεία της Δημοκρατίας.
Η άποψη αυτή σύμφωνα πάντα με τον ΣΥΡΙΖΑ ενισχύεται από την «επιλογή της εφημερίδας «Τα Νέα» ιδιοκτησίας γνωστού υποστηρικτή του κ. Μητσοτάκη, να αλλοιώσει τον τίτλο του άρθρου του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη για τα ελληνοτουρκικά για να πλήξει έναν άλλον πρώην Πρωθυπουργό, τον Κώστα Καραμανλή.

«Όταν όμως η κριτική μετατρέπεται σε προσωπικό λίβελο και εκτρέπεται σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς βλάπτει σοβαρά την υπόθεση της ανασυγκρότησης της σύγχρονης Αριστεράς» αναφέρουν στην κοινή τους δήλωση.

Δύσκολο τελικά αποδεικνύεται το εγχείρημα της συνύπαρξης ριζοσπαστών αριστερών με Σημιτοπασόκους εκσυγχρονιστές. Δύσκολος γάμος και δεν το βλέπουμε να μακροημερεύει καθώς κρίνοντας και από τις εγγραφές μελών δεν περπατάει στην κοινωνία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This