Ο Δένδιας συναντά τον Γκουτέρες και φεύγει για αραβικές χώρες

Must Read

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, θα έχει σήμερα στη Γενεύη ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, που θα θέσει επί τάπητος τα ζητήματα της Ανατολικής Μεσογείου, της τουρκικής προκλητικότητας, αλλά και του Κυπριακού.

Δείτε επίσης: Παραληρεί πάλι ο Ερντογάν: «Ανατρέψαμε τη συνθήκη των Σεβρών» – Ετοιμάζει γεωτρήσεις Κρήτη-Καστελόριζο (video)

Από αύριο, Τρίτη, και μέχρι την Πέμπτη, ο Νίκος Δένδιας θα επισκεφτεί κάποιες αραβικές χώρες με απώτερο στόχο την περαιτέρω στήριξη των ελληνικών θέσεων, μετά τις εξελίξεις που έφερε η συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης. Συγκεκριμένα, την Τρίτη ο ΥΠΕΞ μεταβαίνει στη Σαουδική Αραβία, την Τετάρτη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Πέμπτη στην Ιορδανία.

«Θα συνεχίσουμε μέχρι η Τουρκία να αντιληφθεί ότι η παραβατικότητα οδηγεί σε πλήρη απομόνωση», είπε ο κ. Δένδιας, χθες (Κυριακή), στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2020 στη Βουλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This