Σαφείς οι κανονισμοί της UEFA: Εμπαιγμός από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τελικό Conference League και VIP στον «Ευαγγελισμό»

Ο πρωθυπουργός... παίζει ακόμη και με σοβαρές αθλητικές διοργανώσεις!

Must Read

Άλλος ένας εμπαιγμός από την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι σε πλήρη εξέλιξη ανερυθρίαστα. Αυτήν την φορά η κοροϊδία περιστρέφεται γύρω από τον τελικό του Conference League στην Νέα Φιλαδέλφεια και τον ορισμό του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για την υποδοχή VIP ατόμων κατά προτεραιότητα(!).

Ο πρωθυπουργός δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμία ανάμειξη στον τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα στην OPAP Arena, και πως την διοργάνωση ανέλαβε αποκλειστικά η ΕΠΟ. Εντούτοις, πηγές, που δεν διαψεύδονται σε καμία περίπτωση, από την Ομοσπονδία αναφέρουν ότι η κυβέρνηση επέλεξε τον «Ευαγγελισμό» ως το νοσηλευτικό ίδρυμα που θα δηλωθεί στην UEFA.

Και εδώ είναι το σκάνδαλο του υπουργού Υγείας: Στο επείγον έγγραφο που υπογράφει ο διοικητής του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, αναφέρεται:

«Εν όψει της διεξαγωγής του τελικού του CONFERENCE CUP στην OPAP ARENA στις 29/05/2024 σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις 28, 29, και 30/05/2024 , για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων και φιλάθλων) που θα διαμένουν στα Ξενοδοχεία “Μεγάλη Βρετάνια”, “Grand Hyatt” και “Marriot Athens”.

Τα περιστατικά τα οποία θα προσέλθουν θα πρέπει να καταγράφονται σε ξεχωριστή λίστα στο Γραφείο Κινήσεως και θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην εξέτασή τους και διεξαγωγή όλων των απαραίτητων εξετάσεων, εφόσον χρειαστεί.

Την όλη διαδικασία θα συντονίζει ο Αναπληρωτής Διοικητής κος Βεν. Μπατής».

Το σχετικό έγγραφο

Με ποια αρμοδιότητα επιβάλλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, και στην συνέχεια το διαψεύδει μετά βδελυγμίας, προνομιακή μεταχείρηση VIP ατόμων σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, όπου καθημερινά στενάζουν εκατοντάδες Έλληνες πολίτες που βιώνουν την κατάρρευση του ΕΣΥ;

Επιπροσθέτως, εν τοις πράγμασι αποκαλύπτονται τα ψέματα του Κυριάκου Μητσοτάκη περί μη ανάμειξης στον τελικό του Conference League. Πηγές της ΕΠΟ επιμένουν για τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Η Ιατρική Επιτροπή της UEFA

Οι κανονισμοί της διοργανώτριας UEFA είναι σαφείς και ξεκάθαροι για την διαδικασία. Οι οδηγίες εμπεριέχονται στο από 1ης Μαρτίου 2022 σχετικό λήμμα στον επίσημο δικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και ισχύουν για τις απανταχού αναμετρήσεις. Πρωτίστως, όμως, ισχύουν για τους πάντες και όχι μόνον για τους επισήμους.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ εν προκειμένω υποχρεούται να συμπληρώσει την επίσημη φόρμα της UEFA πριν από την διεξαγωγή του αγώνα.

uefaprematch

 

Σε αυτήν διαρρήδην γίνεται λόγος για το πλησιέστερο νοσοκομείο, το οποίο πρέπει να δηλωθεί για το ιατρικό προσωπικό.

Η Ιατρική Επιτροπή της UEFA ορίζει απαρεγκλίτως ότι οι βασικές ιατρικές απαιτήσεις για την διεξαγωγή ενός αγώνα αφορούν στην προστασία όλων όσοι εμπλέκονται και όχι μόνο VIP.

H κυβέρνηση Μητσοτάκη ψεύδεται για μια ακόμη φορά και κουνά το δάχτυλο σε όποιον τολμήσει να την αμφισβητήσει. Παίζει ακόμη και με σοβαρές αθλητικές διοργανώσεις, εμπλέκει την UEFA στα μικροπολιτικά της παιχνίδια και θέτει σε κίνδυνο την ζωή Ελλήνων πολιτών!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This