Οργισμένη απάντηση Στεφανή για το μεταπτυχιακό του!

Must Read

Την απάντησή του στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών έδωσε ο Υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, στο βιογραφικό που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΘΑ, ο Αλκιβιάδης Στεφανής φέρεται να είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, ενώ στο βιογραφικό στο site της Κυβέρνησης, το ένα δεν αναφέρεται.

Δείτε επίσης: Έρχεται ο «Εθνικός Συντονιστής» για τη φύλαξη των συνόρων

Έχοντας ως γνώμονα την υπόθεση Διαματάρη, η ΕφΣυν αμφισβήτησε την κατοχή του δεύτερου μεταπτυχιακού, κάτι που επέφερε την απάντηση του Στεφανή.

Πρόκειται για το μεταπτυχιακό του στις «Στρατηγικές Ασφαλείας» που έλαβε στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ το 2008.

Ο Στρατηγός ε.α. έδωσε την απάντησή του μέσω φωτογραφιών που κοινοποίησε και απεικονίζεται ο περιβόητος μεταπτυχιακός τίτλος αλλά και όλα του τα πτυχία.

Λίγη ώρα αργότερα, μάλιστα, ο Στεφανής δήλωσε σχετικά με το συμβάν:

«Η λάσπη και οι αθλιότητες δεν με αγγίζουν, ούτε με πτοούν την ώρα που χειρίζομαι κρίσιμα για την Πατρίδα μας θέματα. Σε ό,τι αφορά στο πρώτο, ήταν ομαδικό πρόγραμμα σπουδών του ΥΠΕΘΑ για τη Διαχείριση Κρίσεων.

Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο, ήμουν ο μοναδικός Έλληνας Αξιωματικός τη χρόνια 2008-2009 λόγω του ότι αρίστευσα στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, αποφοιτώντας πρώτος και σύμφωνα με τις διαδικασίες, ως επιβράβευση και πληρώνοντας όλα τα υπόλοιπα στοιχεία επιλέχθηκα από το Συμβούλιο. Κατά τις εκεί σπουδές μου, εκτός της Ακαδημαϊκής μου αριστείας, ήμουν ο Πρόεδρος της επιτροπής Ηθικού του Πανεπιστημίου.

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Διακεκριμένος Απόφοιτος και βραβεύτηκα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This