Άλωση εκ των έσω: Οι προπαγανδιστές της «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη μιλούν για «μακεδονική μειονότητα» στην Έδεσσα!

Το μειονοτικό DEB για μία ακόμη φορά αποδεικνύει τον σκοτεινό του ρόλο – «Ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο και ο Μακεδόνας, Μακεδόνα» λένε! - Εθνικά επικίνδυνη η συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές, αλλά ουδείς ασχολείται

Must Read

Οι προπαγανδιστές της «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη, το μειονοτικό κόμμα DEB (Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας – ΚΙΕΦ), συνεχίζουν ανενόχλητοι το «έργο» τους, αυτό που τους έχει ανατεθεί δηλαδή από την σκιώδη ηγεσία τους στο τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, σε ευθεία σύνδεση με την Άγκυρα.

Θυμίζουμε ότι το DEB προπαγανδίζει τη δήθεν παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης από την Ελλάδα, διακηρύσσει την «τουρκική ταυτότητα» των κατοίκων της Θράκης, είναι σε ανοικτή γραμμή με το τουρκικό προξενείο και διαμαρτύρεται συνεχώς για τη δήθεν καταπίεση και για τα δήθεν δεινά των κατοίκων της μουσουλμανικής μειονότητας.

Μια επικίνδυνη, ανελέητη και απρόσκοπτη προπαγάνδα εντός της χώρας μας, κατά της χώρας μας! Και χωρίς να τους ακουμπά κανένας!

Πρόσφατα, το DEB ανακοίνωσε στα ψηφοδέλτιά του ενόψει Ευρωεκλογών και υποψηφίους «ψευτομακεδόνες» των Σκοπίων, καθώς στόχος του είναι, με το άθροισμα των μουσουλμανικών και τον ψευτομακεδονικών ψήφων να αναδεικνύονται πρώτο κόμμα στη Ροδόπη και την Ξάνθη και να καταγράφουν ποσοστά σε νομούς της Μακεδονίας προκειμένου να ισχυρίζονται ότι έχει ανατραπεί ο πληθυσμιακός συσχετισμός της Συνθήκης της Λωζάννης!

«Προστάτες» των μειονοτήτων που… καταπιέζονται

Να σημειώσουμε ότι προ τριετίας, το μειονοτικό κόμμα, το οποίο μεθοδικά έχει στήσει «ομπρέλα προστασίας» των «μειονοτήτων» που δήθεν καταπιέζονται από το ελληνικό κράτος, είχε αρχίσει να μιλά ανοικτά για ύπαρξη «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα, δείχνοντας ενδιαφέρον και υποστήριξη στο σωματείο «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων Κύριλλος και Μεθόδιος» που επιχείρησε να αναγνωρισθεί ως «μακεδονικό», αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα, είχε… ταυτιστεί με τους Σερραίους, θεωρώντας ότι «καταπιέζονται» από τις ελληνικές Αρχές και έκαναν και συγκρίσεις των «διώξεων κατά των «Μακεντόνετς» με αυτές των «Τούρκων» της Θράκης!

«Μακεδονική μειονότητα» στην Έδεσσα!

Η ηγεσία του DEB στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας, έκανε περιοδεία στην Έδεσσα, όπου, όπως αναφέρει μάλιστα και η επίσημη ενημέρωση του μειονοτικού κόμματος, βρίσκεται μία εκ των υποψηφίων του στις προσεχείς Ευρωεκλογές, η οποία είναι μέλος «της μακεδονικής μειονότητας»!

Αναφέρει ακόμα η ανακοίνωση-μνημείο προπαγάνδας και σήμα εθνικού κινδύνου:

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η υποψήφια μας κα Νατσουλίδου και η συνοδεύουσα αντιπροσωπεία εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μακεδονική μειονότητα στην περιοχή. Η πρόεδρος Τσιγδέμ Ασάφογλου και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΙΕΦ εξέφρασαν τη σημασία της συνεργασίας με την κα Νατσουλίδου στις Ευρωεκλογές του 2024 και τον αγώνα έναντι στα προβλήματα της μακεδονικής μειονότητας …  Ως ΚΙΕΦ, υπογραμμίζουμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τα μέλη της μακεδονικής μειονότητας και τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι οποίοι, όπως και η δική μας μειονότητα, αγωνίζονται για τα δικαιώματα και το δίκαιο».

«Ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο και ο Μακεδόνας, Μακεδόνα»!

Ακόμα πιο αισχρή ήταν η πρόκληση της υποψήφιας Ευρωβουλευτού του ΚΙΕΦ στην Έδεσσα, Ευγενίας Νατσουλίδου, η οποία σε βίντεο (στα ελληνικά και τα… μακεδονικά!!!) που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του μειονοτικού κόμματος, ζητά την ψήφο των μειονοτήτων, γιατί όπως λέει, «ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο και ο Μακεδόνας, Μακεδόνα»!

Διαβάστε και ακούστε τι ξεστομίζει η συγκεκριμένη υποψήφια του τουρκόψυχου DEB, η οποία ζητά να γίνουν αυτές οι Ευρωεκλογές μια… απογραφή για τις μειονότητες στην Ελλάδα!

«Για να δυναμώσει η φωνή τους (ΚΙΕΦ) με τη δική μας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει χαμένη ψήφος όταν ψηφίζουμε Μακεδόνες. Μόνο χαμένος χρόνος υπάρχει. Καιρός είναι οι μειονότητες να αλληλοϋποστηρίζονται γιατί τα προβλήματα είναι ίδια. Είναι μια ευκαιρία να μετρηθούμε στις φετινές Ευρωεκλογές. Για να πάψουν να λένε ότι δεν υπάρχουμε. Ας γίνουν αυτές οι εκλογές μια απογραφή για τις μειονότητες στην Ελλάδα. Ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο και ο Μακεδόνας, Μακεδόνα. Στηρίζουμε έτσι τη γλώσσα μας, τον πολιτισμό μας, την τοπική ιστορία μας και την εθνική ταυτότητά μας. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, μόνο να κερδίσουμε μπορούμε».

Αν είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοια πράγματα και να μην επεμβαίνει ουδείς!

Κερκόπορτα η συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές

Σε αυτό το κόμμα λοιπόν, που συστηματικά και μεθοδευμένα «εκτελεί» όλες του τις στοχευμένες αποστολές, η Δικαιοσύνη έδωσε άδεια συμμετοχής στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

Ένα κόμμα που στις τάξεις του, με αφορμή τους ψευτομακεδόνες, αλλά όχι μόνο, φιλοξενούνται επικίνδυνοι αλυτρωτισμοί. Αλυτρωτισμοί εις βάρος της πατρίδας μας. Αλυτρωτισμοί που υποκινούνται (εκτός από την Τουρκία) και από τα Σκόπια.

Οι δηλώσεις κατά της Ελλάδος, που φαίνονται ότι έχουν κάνει κατά καιρούς τα μέλη αυτού του μουσουλμανικού κόμματος, η δραστηριότητα των ηγετικών στελεχών σε τακτικές επισκέψεις τους στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, οι παλαιότερες φωτογραφίες τους πίσω από τη σημαία ανεξαρτησίας της αυτόνομης Δυτικής Θράκης, δεν έκαναν κανενός το αυτί να ιδρώσει;

Έκανε τον κόπο κανένας να διερευνήσει όλα αυτά και να ζητήσει τη μη ανακήρυξή του από τον Άρειο Πάγο;

Τα κάστρα πέφτουν πάντοτε από μέσα λένε και στην προκειμένη περίπτωση, ο «εχθρός» δεν είναι αόρατος. Είναι ορατός, πιο ορατός δεν γίνεται.

Αλλά, με την εγκληματική και εθνικά επικίνδυνη αδιαφορία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά και όλου του πολιτικού συστήματος, στο τέλος θα τεθεί εκ των έσω και υπό αμφισβήτηση και η εδαφική ακεραιότητα της Θράκης και της Μακεδονίας.

Η Κερκόπορτα της «άλωσης» έχει ανοίξει για τα καλά…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

    • ΠΟΤΕ ΠΑΡΕΜΒΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ? αΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗς cia ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This