Τετάρτη 23/6/2021

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος είναι ο αγαπημένος υπουργός των… δημάρχων!

Κι όμως, υπάρχει εκδήλωση που πραγματοποιεί απονομές βραβείων σε επιτυχημένους δημάρχους, που κρατούν τα σκήπτρα της αυτοδιοίκησης για… περισσότερο από είκοσι χρόνια!

Ο λόγος για τα «Βραβεία Αυτοδιοίκησης», η 7η Απονομή των οποίων έγινε την πρόσφατα στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακροπόλεως.

Εκεί βρέθηκε και η βουλευτής της Ν.Δ Ζωή Ράπτη, που τα είπε λιγάκι με το φίλο της, υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, με τον οποίο κάθισαν πλάι-πλάι.

ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΖΩΗ ΡΑΠΤΗ

Όπως πληροφορούμαστε από τους δημάρχους, ο Θεοδωρικάκος είναι, μέχρι στιγμής, για τους περισσότερους, ο πιό καλός υπουργός που πέρασε από το συγκεκριμένο πόστο.

Διαβάστε επίσης: Τάκης Θεοδωρικάκος: «Στόχος μας είναι να οργανώσουμε πόλεις καθαρές, ανθρώπινες και ασφαλείς»

Οι δήμαρχοι «πίνουν νερό στο όνομά του». Τους ακούει, και τους προωθεί το πλήθος των αιτημάτων τους, ενώ η πόρτα του είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς. Τουλάχιστον έτσι μας τον περιγράφουν οι ίδιοι, κάτι που πιστοποιεί το γεγονός ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανέρχεται σιγά σιγά ψηλά στη λίστα των πιο επιτυχημένων υπουργών.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ