O Μητσοτάκης πούλησε στεγνά και τον Νετανιάχου!

Δήλωσε ότι η Ελλάδα θα εκτελέσει την απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου σε περίπτωση που εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

Must Read

Και τον σύμμαχό του Μπενιαμίν Νετανιάχου πουλάει στεγνά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δήλωσε ότι ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα θα εκτελέσει την απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου σε περίπτωση που εκδοθεί ένταλμα σύλληψης όπως έχει προτείνει ο εισαγγελέας για τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.

«Εμείς σεβόμαστε τις αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου, και δεσμευόμαστε από αυτές» δήλωσε σε συνέντευξή του στο Star συμπληρώνοντας ότι οι αιτιάσεις περί σύλληψης του Ισραηλινού πρωθυπουργού «είναι πρόταση προς το παρόν και όχι απόφαση».

Παράλληλα, τόνισε ότι η Ελλάδα έχει εκφράσει τον ισχυρότατο προβληματισμό της για την κατάσταση στη Γάζα και στη Ράφα και ότι «έχουμε προειδοποιήσει το Ισραήλ, με το οποίο έχουμε στρατηγική σχέση, πως δεν πρέπει να γίνει χερσαία επίθεση στη Ράφα και ότι αυτό αποτελεί τεράστιο λάθος» είπε και μίλησε για «στρατιωτική επιχείρηση που έχει ξεφύγει από ένα αποδεκτό όριο αντίδρασης του Ισραήλ».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δηλαδή πήγε για σέλφι; στις 7 Οκτωβρίου 2023, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε επίσκεψη αλληλεγγύης στο Ισραήλ, όπου συναντήθηκε με τον Ισραηλινό ομόλογό του Benyamin Netanyahu. Η σωστή πλευρά της ιστορίας. Ισχυρή ελλάδα

    • Απο αυτον δε περιμενω κατι αλλο στο σπιτι που μεγαλωσε με πατερα που πηγαινε κι ετρωγε φασολαδες απο διαφορετικα συσσιτια αλλα το προβλημα ειναι ολοι αυτοι που ταυτιζονται μαζι του και κυκλοφορουν αναμεσα μας

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This