Ο Κουτσόπουλος σχολίασε το GNTM και ξεσήκωσε το… ΠΑΣΟΚ

Must Read

Το μοναδικό του σχόλιο έκανε, όπως συνηθίζει, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τον μεγάλο τελικό του «Greece’s Next Top Model 2».

Ο διάσημος σεφ και κριτής του MasterChef βλέποντας τη διπλή νικήτρια του talent show μόντελινγκ, δεν άντεξε και σχολίασε με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο το αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Τι δήλωσαν Κάτια και Άννα Μαρία μετά τον τελικό του GNTM (video)

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του, ο Κουτσόπουλος έχει ανεβάσει μία φωτογραφία με τον ήλιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ και τη λεζάντα «Άκουσα ψηφοφορία και το χέρι “πήγε” μόνο του. #gntmgr».

https://twitter.com/KoutsopoulosLeo/status/1207794989343891456

Λίγο αργότερα, το ΠΑ.ΣΟ.Κ μέσω του δικού του λογαριασμού στο Twitter απάντησε με ένα gif στο γνωστό σεφ που τον απεικονίζει να χαιρετά σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου μετά επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά την εγχείριση ανοιχτής καρδιάς στο Χέρφιλντ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This