Και η μεγάλη νικήτρια του GNTM 2 είναι… επί δύο! (video)

Must Read

Η Κάτια Ταραμπανκό και η Άννα-Μαρία Ηλιάδου μοιράστηκαν, τελικά, το στέμμα του GNTM 2, με τους παραγωγούς της εκπομπής να καταφέρνουν, έστω και στο φινάλε, να διαψεύσουν όλα τα… spoilers!

GNTM 2 FINAL

Με τα δύο κορίτσια να συγκατοικούν στην πρώτη θέση με 112 βαθμούς συνολικά η καθεμιά τους, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής για την απόδοσή τους στις τρεις φωτογραφίσεις του μεγάλου τελικού (η Κέισι Μίζιου είχε μείνει 3η με 108 βαθμούς), απέμενε μόνο η ψηφοφορία του κοινού, ώστε να ολοκληρωθεί η βαθμολογία και να αναδειχθεί το φετινό «Greece’s Next Top Model».

GNTM 2 FINALGNTM 2 ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δυστυχώς για κάποιους/κάποιες, η ιστορία επαναλήφθηκε και φέτος, το σύστημα «έπεσε» ξανά (περισσότερα από 300.000 άτομα μπήκαν να ψηφίσουν από τα πρώτα δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να το μπλοκάρουν, σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά), το κοινό δεν κατάφερε να ψηφίσει ποτέ, οπότε οι κριτές κατέφυγαν στη… σολομώντεια λύση του να αναδείξουν δύο νικήτριες!

MY STAR NO GNTM VOTE

Κάτια και Άννα-Μαρία θα παραλάβουν για τη νίκη τους από ένα… ολόκληρο συμβόλαιο με εταιρεία καλλυντικών και με πρακτορείο μόδας στο Αμβούργο, ενώ, λογικά, θα κάνουν και οι δυο τους εξώφυλλο στη Madame Figaro.

GNTM 2 ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΦΙΝΑΛΕ

Κανείς, ωστόσο, δεν κατάλαβε τι θα συμβεί με τα «συνοδευτικά» 50.000 ευρώ του επάθλου (λέτε να τα πάρει η… Κέισι;)!

Στο Open TV, πάντως, όπου έκαναν τη δική τους ηλεκτρονική ψηφοφορία κοινού για το GNTM, χωρίς να «πέσει» το σύστημα, τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

OPEN TV GNTM VOTE

Και τα συμπεράσματα δικά σας!

GNTM 2 FINAL

Δείτε βίντεο από τη… διπλή στέψη του GNTM 2:

https://youtu.be/9xfCgbI9RVE

Δείτε επίσης: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σχολιάζει τις διαγωνιζόμενες λίγο πριν τον τελικό του GNTΜ (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This