Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σχολιάζει τις διαγωνιζόμενες λίγο πριν τον τελικό του GNTΜ (video)

Must Read

Η αγαπημένη μας εκκεντρική art director εμφανίστηκε λίγες ώρες πριν το τελικό του GNTM στην «φωλιά των ΚουΚου» και σχολίασε τις τρεις διαγωνιζόμενες που έφτασαν στον τελικό. 

Η Ζενεβιέβ μας μπέρδεψε λίγο (αλίμονο σιγά μην μας αποκάλυπτε τη νικήτρια έτσι απλά) καθώς μίλησε με τα καλύτερα σχόλια και για τα τρία κορίτσια όμως εντοπίσαμε ένα μικρό «spoiler» στην περιγραφή της για την Άννα Μαρία… Μια «σιγουριά» να το πούμε;  Μη το χαρακτηρίσουμε δηλαδή «συμπάθεια» και την αδικήσουμε…

Τι είπε για την Κάτια Ταραμπάνκο

Αποτέλεσμα εικόνας για katia tarabanko

«Η Κάτια είναι ένα παρά πολύ δυναμικό κορίτσι που όπου τη ρίξεις θα κάνει τη δουλειά της πολύ σωστά. Είναι επαγγελματίας, άψογη και δεν φοβάται τίποτα. Δεν θα προβληματιστεί με κάποιο κόνσεπτ, δεν θα νιώσει αμφιβολία για τον εαυτό της. Έχει μια πολύ εσωτερική δύναμη. Έχει τρομερή σιγουριά για τον εαυτό της, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Μερικοί το θεωρούν έπαρση αλλά βοηθάει σε αυτή τη δουλειά. Γιατί αν πιστεύεις στον εαυτό σου, η κάμερα το βλέπει αυτό». Ναι κυρία Ζενεβιέβ μας, το βλέπουμε όλοι αυτό και επικροτούμε τον επαγγελματισμό ακόμα κι αν συνοδεύεται από λίγη έπαρση, εδώ την έχουν άλλες κι άλλες που στερούνται και βασικών γνώσεων.

Τι είπε για την Κείσι Μίζου

Αποτέλεσμα εικόνας για κέισι μίζιου

«Αγαπημένη Κέϊσι! Τη λατρεύω! Είναι άλλο ένα κορίτσι που ξέρει ότι είναι σέξι και δεν το φοβάται αυτό και την έχει βοηθήσει και η Βίκυ και όλοι μας να το αγαπήσει αυτό το χαρακτηριστικό της και έχει πολύ δύναμη. Πιστεύω πως στις χήρες ήταν η ωραίοτερη της στιγμή, έκανε τους πάντες να σωπάσουν. Είναι ένα κορίτσι που ξέρει ότι είναι σέξι και δεν το φοβάται. Έχει πολλή δύναμη».

Τι είπε για την Άννα Μαρία Ηλιάδου

Αποτέλεσμα εικόνας για anna maria iliadou

Για το τέλος η Ζενεβιέβ άφησε την Άννα Μαρία την οποία μάλιστα χαρακτήρισε και «μικρή Ζεν»: «Πραγματικά έχει τόσα πολλά καλά. Δυστυχώς η φύση σε κάποιους ανθρώπους δίνει τα πάντα απλόχερα. Η Άννα Μαρία είναι το πρόσωπο που θα κερδίζει πάντα στο κάστινγκ και θα την θυμάσαι πάντα».

Δείτε επίσης: Ανθή Βούλγαρη: Η επέμβαση εγκεφάλου, η πίστη στον Θεό και το ξεκαθάρισμα φίλων (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This