Τρίτη 11/5/2021

Νέα πορεία μεταναστών στην Σάμο! Βάλτε επιτέλους φρένο στους αλληλέγγυους

Η Σάμος τελεί υπό κατάληψη. Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα υπάρχει ένταση στο ΚΥΤ Σάμου. Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαμε και πάλι πορεία μεταναστών στους δρόμους της πόλης με συνθήματα «Αλλάχ ου Ακμπάρ» και κατάληψη επίσης της κεντρικής πλατείας της ανατολικής Σάμου την στιγμή μάλιστα που στο νησί υποδέχονταν Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου προσπάθησε και κατάφερε τελικά να διώξει τους λίγους μετανάστες που είχαν καταλάβει την πλατεία. Εκείνοι ωστόσο επέστρεψαν με άγριες διαθέσεις  και προέβησαν σε σπασίματα αυτοκινήτων. Στην συνέχεια έκανα πορεία μέσα στους δρόμους της πόλης.

Αλλά και σήμερα από το πρωί υπάρχει ένταση στο Κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης του νησιού με τους μετανάστες να πραγματοποιούν άλλη μια πορεία. Οι μετανάστες-κυρίως Αφρικανοί και Ασιάτες-συνεπικουρούμενοι από αλληλέγγυους των ΜΚΟ έχουν αποθρασυνθεί. 

Δείτε επίσης:Σφοδρή αντιπαράθεση για τις εκκενώσεις των καταλήψεων

Και είναι κάτι που το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: βάλτε τέλος στην δράση των ΜΚΟ. Οι ΜΚΟ είναι  ο δούρειος ίππος στην επιχείρηση εθνολογικής αλλοίωσης μέσω του προσφυγικού. Πρόκειται για τύπους που βγάζουν χοντρά λεφτά από αυτή την ιστορία εξυπηρετώντας παράλληλα τις δικές τους ιδεοληψίες. Αυτό που κάνουν είναι να γυρνούν στα κέντρα υποδοχής και να ξησηκώνουν τους μετανάστες

Πορείες σαν και αυτές που βλέπουμε χριστουγεννιάτικα στα νησιά μας αλλά και στο κέντρο της Αθήνας θα έχουμε από δω και μπρος καθημερινά αν η κυβέρνηση δεν βάλει σε τάξη το μεταναστευτικό, αρχίζοντας από αυτό είναι το πρώτιστο καθήκον κάθε κυβέρνησης: την φύλαξη των συνόρων…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ