Παρασκευή 18/6/2021

Ούτε συγγνώμη, ούτε φιλότιμο ο Διαματάρης – Καταγγέλλει πλαστογράφηση βιογραφικού από… χάκερ

Απίστευτο θράσος από τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη, ο οποίος, αντί να επιστρέψει στο σπίτι και στις επιχειρήσεις του μετά το κυβερνητικό φιάσκο που προκάλεσε, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέγοντας ότι ξένοι δάκτυλοι πλαστογράφησαν το βιογραφικό του,  ότι σχεδόν είχε τελειώσει το μεταπτυχιακό του, αλλά απλά ξέχασε να το παραλάβει και ότι ήταν λίγο αμελής και γι’ αυτό παραβίασε τον νόμο. Ισχυρίστηκε μάλιστα και ότι νιώθει πικρία και θυμό για όσα συνέβησαν, αφού τίποτε από όλα αυτά δεν ήταν δικό του λάθος!

Θέλοντας να υπερασπισθεί τον εαυτό του, μάλιστα, προέβη σε αστείες δικαιολογίες, όπως το ότι επειδή… ταξίδευε και δεν είχε πάρει χαμπάρι όσα γίνονταν στη χώρα μας σχετικά με την υπόθεσή του, παρόλο που το θέμα ήταν σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων σχεδόν για μια εβδομάδα προτού παραιτηθεί.

Δείτε επίσης: «Τοίχος προστασίας» απέναντι στους Τούρκους! Δημιουργούμε ΑΟΖ με Ιταλία, Αλβανία, Αίγυπτο

Έφτασε μάλιστα μέχρις του σημείου να λέει ότι κάποιος μπήκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης και άλλαξε και την ημερομηνία γεννήσεώς του από 1950 σε 1959. Προφανώς για να απαντήσει στο γεγονός ότι από τα στοιχεία του βιογραφικού του δεν προέκυπτε καν ότι είχε απολυτήριο λυκείου.

Το μόνο για το οποίο πραγματικά απολογήθηκε είναι για το ότι προκάλεσε πρόβλημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτό επειδή είναι φίλος του. Φυσικά δεν έλειψαν και τα κλασικά περί «πιάτων» που έπλενε μικρός ο κ. Διαματάρης προκειμένου να δημιουργήσει κλίμα. Κάτι στο οποίο συνέβαλε και η ίδια η εκπομπή του Σκάι, καθώς οι οικοδεσπότες τον άφησαν ανενόχλητο να παρουσιάσει το θέμα όπως ακριβώς θα ήθελε.

Το πιο άσχημο πολιτικά όμως είναι ότι η συγκεκριμένη παρουσία απόπειρα ξεπλύματος του Διαματάρη είχε το «πράσινο φως» του Μαξίμου. Το παραπάνω αποδεικνύεται από το ότι λίγες ώρες έπειτα από αυτήν ακολούθησε σχόλιο από κυβερνητικούς κύκλους, το οποίο όχι
μόνον υιοθετούσε πλήρως τις αιτιάσεις Διαματάρη και χαρακτήριζε «αμέλεια» τη μη συμμόρφωσή του με τους νόμους του ελληνικού κράτους, αλλά τόνιζε ότι για τα στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο πήχης είναι πολύ ψηλά, ενώ κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για όσα συνέβησαν, αντί να κατηγορεί τον ίδιο τον πρώην υφυπουργό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ