Τρίτη 15/6/2021

Προκλητική δήλωση Κυρίτση: Χούλιγκαν με παπιά η ομάδα ΔΕΛΤΑ!

Ακόμα μια προκλητική για την αστυνομία αλλά και την κοινωνία γενικότερα,δήλωση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά το «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι» της Κασιμάτη και το « η ΔΕΛΤΑ ήταν μπαχαλάκηδες από την μεριά του κράτους» που είπε ο Τόσκας στον ΑΝΤ1,τώρα και ο Γιώργος Κυρίτσης καταφέρεται εναντίον της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΙ  ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τους αστυνομικούς της ΔΕΛΤΑ «χούλιγκαν με παπιά» που χτυπούσαν ανεξέλεγκτα ακόμα και συνταξιούχους.

Παραθέτουμε ολόκληρο τον απίστευτο διάλογο Κυρίτση με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ.

Κυρίτσης: Ναί, ήταν σαν χούλιγκαν με παπιά. Δεν είναι η ομάδα Δίας…Η Ομάδα Δέλτα είναι ΜΑΤ. Άλλο ΜΑΤ με παπιά και άλλο η Ομάδα Δίας, που είναι αστυνόμευση. Συμφωνώ απόλυτα με την εκτίμηση του προΐσταμένου τους υπουργού. Πέφταν με τα μηχανάκια μπροστά στο κόσμο ανεξέλεγκτα, Χτυπούσαν ανεξέλεγκτα, έχουν γίνει δίκες, υπάρχουν βίντεο. Και γι αυτό αποφάσισε ο κ. Τόσκας να διαλύσει την ομάδα.

Δημοσιογράφος: Η Ομάδα Δέλτα ήταν χούλιγκανς με παπιά;

Κυρίτσης: Ναι ήταν χούλιγκανς με παπιά. Γι αυτό συμφωνώ με την εκτίμηση Τόσκα για την διάλυση της ομάδας.

Δείτε επίσης:Τριπλό «χαστούκι» από Ελλάδα σε Τουρκία! Δημιουργεί ΑΟΖ με Ιταλία, προχωρά με Eastemed και αναγνωρίζει τον Χαφτάρ

Στο πάνελ κείνη την στιγμή βρισκόταν και ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, ο οποίος παρενέβη στον διάλογο λέγοντας:«Τι σας κάνει εντύπωση. Πριν από μία εβδομάδα έλεγαν μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι, αυτοί που έχουν αστυνομικούς να τους φυλάνε. Τώρα ακούω ότι το κακό με την Ομάδα Δέλτα ήταν ότι ήταν ΜΑΤ. Συγνώμη όταν είχατε στήσει τα ΜΑΤ στου Μαξίμου σαν τέτρις δεν σας ενοχλούσαν; Και σας ενοχλεί η Ομάδα Δέλτα; Η οποία πήγαινε να κάνει την δουλειά της και να προστατεύσει τους πολίτες από τους μπαχαλάκηδες.»

Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι στην αντιπολίτευση έχουν ξαναβρεί τον παλιό καλό τους εαυτό, αυτόν ενός κόμματος της άκρας αριστεράς. Είναι βέβαιο πως με αυτές τις απόψεις σύντομα θα επιστρέψουν στα ποσοστά του 4%...

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ