Πυρ ομαδόν του Βελόπουλου για το «πάρτι βλασφημίας» στο Ναύπλιο

Must Read

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης από την Ελληνική Λύση, με αφορμή την υπόθεση της αφίσας στο Ναύπλιο που βεβήλωνε την εικόνα του Χριστού για να προσκαλέσει σε… πάρτι βλασφημίας.

Δείτε επίσης: Τασούλας: O παροξυσμός της Τουρκίας ίσως αποδειχθεί το κρίσιμο λάθος της

Σε σχετική του ανακοίνωση το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου καταγγέλλει την απαράδεκτη -όπως αναφέρει- σιωπή των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης για τη βεβήλωση του Χριστού, αλλά επιτίθεται και κατά της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και όλη η Ν.Δ. κατηγορούνται ότι εγκλημάτησαν ακόμη μια φορά εις βάρος της πατρίδας επειδή «έδεσαν τα χέρια» των Ελλήνων, οι οποίοι δεν μπορούν να καταφύγουν στη Δικαιοσύνη για προσβολή του χριστιανισμού, λόγω της κατάργησης του νόμου περί βλασφημίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This