Δημογραφικό: Αντικατάσταση πληθυσμού συνειδητή επιλογή του πολιτικού μας συστήματος!

Must Read

Το εθνικό έγκλημα όλων των κυβερνήσεων που πέρασαν από την χώρα και υποβάθμισαν εν γνώση τους το δημογραφικό, επιχείρησε να αναδείξει η εφημερία «κυριακάτικη δημοκρατία».

Συγκεκριμένα η δημοκρατία ανέσυρε στην επιφάνεια ξεχασμένη έκθεση διακομματική επιτροπής της βουλής, η οποία χρονολογείται από το μακρινό 1993. «Στη χώρα μας, στην οποία σήμερα η γεννητικότητα είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, το δημογραφικό πρόβλημα παίρνει τεράστιες εθνικές διαστάσεις, που μπορεί να απειλήσουν την εθνική μας ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα» 

Aυτό επισήμαινε η έκθεση ήδη από το 1993. Στην συνέχεια και αφού οι παραθέτονταν τα συντριπτικά στοιχεία της υπογεννητικότητας και των διαζυγίων, η έκθεση έκανε λόγο για τους κοινωνικούς παράγοντες που επιβαρύνουν τις γεννήσεις. Διαζύγια, υποβάθμιση της αξίας του γάμου και της οικογένειας,εκτρώσεις, επιδίωξη για καριέρα,πράγμα που οδηγεί στο να κάνεις οικογένειας σε μεγάλη ηλικία κλπ

Με λίγα λόγια  η έκθεση καταδείκνυε τον λεγόμενο δυτικό τρόπο ζωής ως την κύρια αιτία του προβλήματος και τελείωνε ένα συγκλονιστικό συμπέρασμα:«η Ελλάδα μεταβάλλεται σε τόπο υποδοχής μεταναστών που δημιουργούν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, προστριβές στην αγορά εργασίας, αύξηση της εισφοροδιαφυγής με μεγάλες συνέπειες στους ασφαλιστικούς οργανισμούς, αύξηση εγκληματικότητας, διακίνηση ναρκωτικών, και δεν μπορούν να προσαρμοστούν προς την ελληνική κοινωνία λόγω του τελείως διαφορετικού πολιτισμού του Ισλάμ, που δεν είναι μόνο θρησκεία, αλλά και τρόπος ζωής».

Αυτά λοιπόν έγραφαν στην έκθεση τους οι βουλευτές ήδη από το 1993 και κατέληγαν να προειδοποιούν για τον Ισλαμικό κίνδυνο από τότε. Οι βουλευτές της διακομματικής είχαν μάλιστα καταθέσει και κάποιες προτάσεις που αφορούσαν προστασία της κύησης, επιδόματα για τρίτο και τέταρτο παιδί και άλλες που όμως δεν εφαρμόστηκαν ποτέ αν και γνώμη μας είναι πως δεν θα απέδιδαν.

Δείτε επίσης: Δημογραφικό: Τα κόμματα γνώριζαν από το 1991 το πρόβλημα, αλλά άφηναν τη χώρα να… σβήνει

Και λέμε δεν θα απέδιδαν γιατί ενώ είχαν οι βουλευτές είχαν αναγνωρίσει ως αιτίας δημογραφικής παρακμής τον παρακμιακό τρόπο ζωής που κατ ευφημισμόν αποκαλείται δυτικός, δεν είχαν ωστόσο την τόλμη να υποδείξουν τη σωστή θεραπεία.

Και αυτή η θεραπεία θα έπρεπε να περιλαμβάνει οδυνηρά μέτρα όπως απαγόρευση των εκτρώσεων και επαναφορά του προηγούμενου καθεστώτος για το διαζύγιο. Και πως θα μπορούσαν να προτείνουν τέτοια πράγματα οι βουλευτές εκείνης της διακομματικής εφόσον ανάμεσα στα μέλη της ήταν και βουλευτές που είχαν ψηφίσει αυτά τα καταστροφικά για την ελληνική κοινωνία μέτρα.

Θα το πούμε καθαρά: μοντερνισμός και δημογραφική ανάπτυξη δεν πάνε μαζί. Επίσης φεμινισμός και δημογραφική ανάπτυξη δεν πάνε μαζί. Αυτό το αποδεικνύουν τα στοιχεία παντού στον κόσμο.

Αλλά το χειρότερο απ όλα είναι πως η έκθεση δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι οι βουλευτές ήξεραν για τις συνέπειες της μετανάστευσης. Γνώριζα και δεν έκαναν τίποτα η μάλλον έκαναν κάτι. Έκαναν  μια συνειδητή επιλογή. Την αντικατάσταση πληθυσμού.

Αντί να πάρουν επώδυνα μέτρα αντιστρέφοντας την δημογραφική κατρακύλα επέλεξαν να αντικαταστήσουν τον γερασμένο και θνήσκοντα ελληνικό πληθυσμό με αλλοδαπούς. Στην αρχή με Αλβανούς και στην συνέχεια με μουσουλμάνους από την Ασία και την Αφρική τους οποίους σήμερα η μιντιακή προπαγάνδα χαρακτηρίζει ως «πρόσφυγες»

Πρόκειται για μια συνειδητή επιλογή του ελληνικού πολιτικού συστήματος που όπως έχουμε ξαναγράψει δεν το χει σε τίποτα να πουλήσει την μισή Ελλάδα στους Τούρκους αρκεί να μείνει στην θέση του και στα προνόμια του.

Και αυτό ακριβώς κάνουν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This