Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Συνεχίζονται οι τριγμοί από την διεύρυνση στον ΣΥΡΙΖΑ!

Συνεχίζονται οι τριγμοί από το εγχείρημα της διεύρυνσης στον ΣΥΡΙΖΑ με κάποιο διαφορετικό στέλεχος κάθε φορά να προβαίνει σε απαξιωτικές δηλώσεις.

Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Δημήτρη Παπαδημούλη που σε συνέντευξη του στο news247.gr, χαρακτηρίζει τις εσωκομματικές τάσεις ως εσωκομματικούς μηχανισμούς. Συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου λέει :«οι σημερινές τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η νέα τάση με πρωτοβουλία ορισμένων Πασοκογενών, δεν αντιστοιχούν εδώ και καιρό στα επίδικα του παρόντος και του μέλλοντος.

Πολύ περισσότερο, όταν συχνά λειτουργούν όχι ως ρεύματα ιδεών, αλλά ως εσωκομματικοί μηχανισμοί. Η μεγάλη πλειοψηφία των σημερινών μελών του ΣΥΡΙΖΑ και πολύ περισσότερο όσων έρχονται να ενταχθούν, δεν ανήκουν σε αυτές τις τάσεις. Προσωπικά, δεν μετέχω εδώ και καιρό σε καμία τάση. Υποστηρίζω την ανάγκη ενωτικής ανασύνθεσης του όλου ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας, με βάση τις νέες συλλογικές προκλήσεις, μακριά από λογικές μηχανισμών και αναζήτησης «εσωτερικών εχθρών».

Τα όποια νέα ρεύματα ιδεών και προτάσεων προκύψουν, θα πρέπει να προέλθουν γύρω από ιδέες και προτάσεις για το μέλλον και όχι με βάση την προέλευση ή –ακόμα χειρότερα, ως μηχανισμοί γύρω από πρόσωπα, για την κατανομή ισχύος και ρόλων»

Δείτε επίσης: Απίστευτος Άδωνις Γεωργιάδης: «Με 200 ευρώ ζεις…»

Παρακάτω στην ίδια συνέντευξη χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ως «ισχυρό και αδιαφιλονίκητο ηγέτη» και καταλήγει πως προσβλέπει σε ένα γόνιμο διάλογο στο συνέδριο του Μαίου.

Ωστόσο είναι σίγουρο ότι μ αυτή την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό- με την γκρίνια και την δυσαρέσκεια που εκφράζουν το ένα μετά το άλλο τα παλιά στελέχη και με την διεύρυνση να μην προχωράει στην κοινωνία( ελάχιστες νέες εγγραφές)- μέχρι τον Μάιο έχουν να γίνουν πολλά…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ