Δήλωση-χρησμός από Παυλόπουλο για τα σενάρια διαδοχής του: «Μόνο ο θεός ξέρει»

Must Read

Με χρησμό μοιάζει η απάντηση που έδωσε στους δημοσιογράφους, ο Προκόπης Παυλόπουλος ερωτηθείς σχετικά με την διαδοχή του.

Συγκεκριμένα στον Βελβεντό Κοζάνης βρέθηκε ο απερχόμενος Πρόεδρος Δημοκρατίας όπου και ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης. Εκεί τον προσέγγισαν δημοσιογράφοι και τον ρώτησαν σχετικά με τα σενάρια διαδοχής του τα οποία έχουν φουντώσει τις τελευταίες ημέρες.

Τότε ο Προκόπης Παυλόπουλος απάντησε:«ο θεός ξέρει». «Και ο Κυριάκος κύριε Πρόεδρε» επέμεινε κάποιος από τους δημοσιογράφους για να λάβει την όλο νόημα απάντηση του Προέδρου : «μόνο ο θεός». Λίγο αργότερα κατά την τελευτή ανακήρυξης του ως επίτιμου μέλους του συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού είπε:«Δεν θα μείνω χωρίς δουλειά», σχολιάζοντας πάλι με νόημα και  μια δόση χιούμορ την προεδρολογία των τελευταίων ημερών.

Δείτε επίσης: Η Κεραμέως καταργεί τώρα και την αργία των Τριών Ιεραρχών…

Στην συνέχεια έστειλα για ακόμα μια φορά ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία λέγοντας:«H Ελλάδα διαμηνύει, αδιαλείπτως, προς την Τουρκία ότι η αυθαιρεσία της δεν θα περάσει και ότι, με συμπαραστάτες την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Διεθνή Κοινότητα, θα υπερασπισθούμε, στο ακέραιο, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα ως προς τα σύνορα, την υφαλοκρηπίδα και την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης» 

«Οι διεθνείς συμμαχίες που έχει συμπήξει η Ελλάδα στην περιοχή μας και οι οποίες ήδη αποδίδουν καρπούς βεβαιώνουν του λόγου το ασφαλές», συνέχισε απευθυνόμενος προς τους συμμάχους μας την ΕΕ, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.  Και ολοκλήρωσε λέγοντας πως αν χρειαστεί η Ελλάδα και μόνη της «θα φέρει εις πέρας το ρόλο της ως εγγυητής της Ευρωπαϊκής και Διεθνούς νομιμότητας».

Το τελευταίο μήνυμα ενός πολύ καλού προέδρου; Ίσως. Καλό πάντως θα ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να το σκεφτεί καλά προτού αποφασίσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This