Πέμπτη 17/6/2021

Απρέπεια του Πέτσα με Παυλόπουλο!

Δυσάρεστη έκπληξη και ποικίλες απορίες προκάλεσε χθες η στάση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, ο οποίος έσπευσε να αναδημοσιεύσει πρόθυμα στο διαδίκτυο άρθρο του γνωστού και μη εξαιρετέου αρθρογράφου της «Καθημερινής», Τάκη Θεοδωρόπουλου, ο οποίος, με αφορμή τη διατύπωση χλευαστικών χαρακτηρισμών προς το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, επεκτείνει την ειρωνεία και τα προσβλητικά σχόλιά του στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Με ανοίκειο τρόπο, ο παγκοσμίως άγνωστος Θεοδωρόπουλος, που επισήμως είναι συγγραφέας (συζητήσιμης ποιότητας μυθιστορημάτων), σχολιάζοντας την επίσκεψη Κυριάκου στις ΗΠΑ, γράφει στον επίλογο του άρθρου του, που τιτλοφορεί «Έτσι κάνουν οι ηγέτες» τα εξής: «Ο κ. Μητσοτάκης είχε όπλα στα χέρια του, τα οποία δυστυχώς δεν τα χρησιμοποίησε. Θα μπορούσε να απειλήσει τον Τραμπ σε περίπτωση που δεν δεχόταν τους όρους του ότι θα συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών άμα τη επιστροφή του στην Αθήνα. Και ανάλογα με τον αριθμό ρανίδων ιδρώτος, που θα κυλούσαν μέσα από τα πορτοκαλί κρόσσια της κόμης του συνομιλητή του να κλιμάκωνε τις επιθέσεις του. «Αν δεν υπακούσεις, θα σου στείλω τον Τσίπρα». «Την αλεπού της διπλωματίας; Μιλάει αγγλικά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει ο δαιμόνιος».

Δείτε επίσης: Δήλωση-χρησμός από Παυλόπουλο για τα σενάρια διαδοχής του: «Μόνο ο θεός ξέρει»

Το επόμενο χτύπημά του ο Μητσοτάκης θα το έδινε χαμογελώντας σαδιστικά: «Υπάρχει και ο Βαρουφάκης». Προκειμένου να κερδίσει χρόνο ο Τραμπ θα ρωτούσε: «Πώς σου φάνηκε η ταινία του Γαβρά;» Κι εδώ ο Μητσοτάκης θα τον αποτέλειωνε: «Δεν αποκλείω και ηχηρό μήνυμα του Παυλόπουλου με πολλαπλούς αποδέκτες». Έντρομος απέναντι σε τέτοια σκληρότητα, ο Τραμπ θα έλεγε «Ό,τι πεις» και θα φώναζε τη Μελάνια για να νιώσει κάποια ασφάλεια στην αγκαλιά της».

Η άστοχη κίνηση Πέτσα, στην οποία φέρεται ότι τον ακολούθησε και ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης, να αναδημοσιεύσει το επίμαχο άρθρο στο twitter, προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις λίγες ώρες πριν από τις συναντήσεις πρωθυπουργού και πολιτικών αρχηγών, στις οποίες τέθηκε και το θέμα του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας. Φάνηκε ότι υιοθετεί αυτές τις αθλιότητες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ