Μπουτάρης: Έκανε τατουάζ αυτό που θέλουν να ξεχάσουν οι Θεσσαλονικείς

Must Read

Όλα τα ‘χε η Μαριορή… το τατουάζ τής έλειπε! Κι όμως συνέβη κι αυτό. Το έκανε ο 77χρονος (γεννηθείς στις 13/06/1942) τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, για να εντυπωσιάσει: ένα τατουάζ στο χέρι, με το σήμα της Θεσσαλονίκης και ημερομηνία 2010-2019.

Είναι το διάστημα που διοίκησε τον Δήμο Θεσσαλονίκης, επί δύο θητείες, άσχετα αν οι Θεσσαλονικείς είναι πλήρως απογοητευμένοι από τα πεπραγμένα του, ο ίδιος φαίνεται ότι είναι ικανοποιημένος και δεν θέλει να ξεχάσει αυτή την περίοδο.

«Ακόμη ένα σημάδι της ζωής μου!» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter, ανεβάζοντας και τη φωτογραφία με το τατουάζ, ενώ υπάρχουν εκατοντάδες Θεσσαλονικείς που αναρωτιούνται στα social media τι άλλο θα σκεφτεί να κάνει για να παραμείνει στην επικαιρότητα.

τατουάζ Μπουτάρη με δύο
Τα παλαιότερα τατουάζ του Μπουτάρη

τατουάζ Μπουτάρη

Τη στιγμή, μάλιστα, που ο Ζέρβας κοντεύει να χάσει τα μαλλιά της κεφαλής του από αυτά που (δεν) βρήκε στα οικονομικά του δήμου και από τις ατέλειες και τις παραλείψεις εξαιτίας της κακοδιοίκησης του τέως δημάρχου, όπως καθημερινά λένε αυτός και οι συνεργάτες του.

Δείτε επίσης: Επιστρέφουν οι προτομές των έξι Μακεδονομάχων στη Θεσσαλονίκη

Ο Ζέρβας, μάλιστα, για να γλιτώσει χρήματα, εφηύρε τον… άμισθο αντιδήμαρχο (!) με τη σύμφωνη γνώμη Θεοδωρικάκου και ο πρώτος που παραιτήθηκε από έμμισθος, για να αναλάβει άμισθη θέση αντιδημάρχου, είναι ο Γιώργος Αβαρλής, αρμόδιος για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This