Παρασκευή 18/6/2021

Άδειασμα Σαμαρά στον Μητσοτάκη για Χάγη, μεταναστευτικό και Σακελλαροπούλου

Αδειάζει ο Αντώνης Σαμαράς, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για Χάγη και μεταναστευτικό σε συνέντευξη του που δημοσιεύτηκε χθες στον Φιλελεύθερο.

Συγκεκριμένα, λέει ο πρώην πρωθυπουργός: «Όταν ακούγεται για προσφυγή στη Χάγη υπό τις τωρινές συνθήκες, δηλαδή εκ των προτέρων συνθηκολόγηση της Ελλάδας σε “συνυποσχετικό” που παρακάμπτει το Δίκαιο της Θάλασσας όπως ζητάει η Τουρκία (η οποία δεν το έχει υπογράψει), δεν αποτρέπουμε την επιθετικότητα της άλλης πλευράς. Την ενθαρρύνουμε ακόμα περισσότερο…» 

Παρακάτω στην ίδια συνέντευξη απαντώντας σχετικά με το μεταναστευτικό συνεχίζει περί λαθρομεταναστών και αφήνει αιχμές για τη διαχείριση του προβλήματος από την κυβέρνηση. 

«Στη μεγάλη τους πλειονότητα, οι λεγόμενες “ροές” αποτελούνται από λαθρομετανάστες που πραγματοποιούν άτυπη εισβολή… Η κυβέρνηση ξέρει τι συμβαίνει, θέλει να κάνει αυτό που πρέπει, αλλά υπήρξαν ήδη σοβαρές καθυστερήσεις. Και αγκυλώσεις ακόμα. Ελπίζω να ξεπεραστούν με το νέο υπουργείο…», είπε ο πρώην πρωθυπουργός.

Διφορούμενη ήταν η απάντηση που έδωσε και για την Σακελλαροπούλου λέγοντας ότι δεν την γνωρίζει (!!) και ότι θα λείπει κατά την ψηφοφορία σε προγραμματισμένο ταξίδι στις αλλά ωστόσο θα στείλει επιστολή ψηφίζοντας την πρόταση της κυβέρνησης.

Περίεργες αν μη τι άλλο οι δηλώσεις Σαμαρά. Τώρα το αν αυτές οι περίεργες δηλώσεις  σηματοδοτούν την αρχή κάποια ρήξης είναι κάτι που μένει να φανεί

Δείτε επίσης: Ο Ταχιάος την είδε… Σπίλμπεργκ και «παίζει» με το θέμα του μετρό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ