Κυριακή 13/6/2021

Μακάριος Λαζαρίδης προς ΣΥΡΙΖΑ: Ψάχνατε συνεργασία και με την Χρυσή Αυγή για να στερήσετε την αυτοδυναμία από τον Κ. Μητσοτάκη

Ευθεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για το νέο εκλογικό νόμο.

Αφού ανέλυσε το πόσο υποκριτικό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να διαφωνεί με το «μπόνους» των 50 εδρών και πως το χρησιμοποίησε για να κερδίσει τις εκλογές, υπενθύμισε ότι μόνο το 2016 «σας έπιασαν οι ευαισθησίες βλέποντας ότι έρχεται η ήττα και ψάχνατε συνεργασίες ακόμη και με τη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής για να στερήσετε την αυτοδυναμία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Δείτε επίσης: Συνέντευξη Μητσοτάκη στο Bloomberg: «Βγαίνουμε από την κρίση με πολύ γοργούς ρυθμούς»

Ο κ. Λαζαρίδης, όταν προκλήθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σκουρλέτη και Ζαχαριάδη, ζητώντας του να το πάρει πίσω, τους υπενθύμισε ότι «ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Ν. Βούτσης είχε πει ότι οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής προσμετρώνται στις ψήφους για την αλλαγή του εκλογικού νόμου».

Η … πληρωμένη απάντηση του κ. Λαζαρίδη έφερε νέες, έντονες αντιδράσεις και χρειάστηκε η παρέμβαση του προεδρεύοντος κ. Δ. Βίτσα προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ