Σφάζονται στο ΣΥΡΙΖΑ για την διεύρυνση – Κείμενο καλεί τον Τσίπρα να αποκλείσει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από το συνέδριο

Must Read

Σφαγή στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ αυτών που επιθυμούν την διεύρυνση του κόμματος και εκείνων που θεωρούν πως το άνοιγμα σε μέλη, στελέχη και φίλους της ευρύτερης κεντροαριστεράς θα νοθεύσει τον αριστερό χαρακτήρα του κόμματος.

Τα όργανα έχουν αρχίσει καιρό τώρα να βαράνε καθώς η επιχειρούμενη διεύρυνση δεν ενθουσιάζει την κοινωνία και οι εγγραφές νέων μελών βαλτώνουν. Έτσι την ώρα που ο Τσίπρας τραβάει μόνο του κουπί με περιοδείες σε όλη την χώρα αρθρογράφος ονόματι Γιώργος Λιακόπουλος, εμφανιζόμενος ως εκπροσωπών την ομάδα των «53» δημοσιεύει κείμενο με το οποίο καλεί  την ηγεσία του κόμματος να αποκλείσει τα μέλη  της «Προοδευτικής Συμμαχίας» τα οποία θα πρέπει να περιοριστούν στον ρόλο του παρατηρητή.

Στο ίδιο κείμενο ο αρθρογράφος ισχυρίζεται  ότι έχει ξεκινήσει καμπάνια συλλογής υπογραφών με το ίδιο αίτημα προς την ηγεσία. Η ομάδα των 53 ωστόσο διέψευσε τον Γιώργο Λιακόπουλο γράφοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, που όλοι μας θέλουμε να είναι μεγάλος, που όλοι και όλες θέλουμε να νικήσει πολιτικά, ιδεολογικά, εκλογικά το δεξιό, νεοφιλελεύθερο και αυταρχικό σχέδιο της ΝΔ, δεν λειτουργεί με χατζάρα και βούρδουλα. Εσύ αγαπητέ, αλλιώς έμαθες, με τον βούρδουλα, τη στοχοποίηση της διαφορετικής άποψης και τις διαγραφές. Αλλά εμείς από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι΄ αυτό. Δικό σου το πρόβλημα».

Εκτέθηκαν οι «53» με το άρθρο και αργότερα το διέψευσαν; Ήταν ένα είδος προβοκάτσιας των «προεδρικών», δεν γνωρίζουμε. Το βέβαιο όμως είναι ότι η επιχείρηση μετατόπισης του του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο,  προκαλεί έντονες αναταράξεις και κλυδωνισμούς…

Δείτε επίσης: Η παγίδα του νέου εκλογικού νόμου 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This