Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης παντρεύεται τον μελαχρινό έρωτά του, για τον οποίο είχε μιλήσει σε συνέντευξή του στην «Espresso» το 2017. Μια Ελένη τον μεγάλωσε και μια Ελένη διάλεξε για σύντροφό του: την Ελένη Αθερινού. Πριν από τρία χρόνια, όταν τον είχαμε ρωτήσει αν υπάρχει κορίτσι στη ζωή του, είχε απαντήσει «ναι», λέγοντας μάλιστα πως η γυναίκα της ζωής του είναι μελαχρινή!

Αυτή λοιπόν η μελαχρινή που έκλεψε την καρδιά του βουλευτή της Ν.Δ. είναι η δικηγόρος Ελένη Αθερινού, που είναι μαζί του από το 2015. Η Ελένη είναι μια καλλονή που, όταν την πρωτοείδε ο Κωνσταντίνος, ήταν σίγουρος ότι αυτή θα είναι η γυναίκα της ζωής του. Αν και η ίδια δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τα της πολιτικής που απασχολούν τον Κωνσταντίνο, εντούτοις είναι πολύ υποστηρικτική σε κάθε βήμα του.

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

Το ζευγάρι αποφάσισε λοιπόν, έπειτα από σχέση πέντε ετών, να βάλει βέρα στο δεξί το καλοκαίρι στις Κυκλάδες. Όμως ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα παντρευτούν στην αγαπημένη τους Φολέγανδρο ή στη Σίφνο.

Αιφνιδίασαν τους πάντες

Μάλιστα μαθαίνουμε ότι την είδηση για το γάμο τους ακόμη και οι στενοί τους φίλοι την πληροφορήθηκαν από τα media.

Φυσικά, όλοι ήξεραν ότι ο βουλευτής και η ωραία Ελένη του θα παντρευτούν, αλλά η χρονική στιγμή που το αποφάσισαν αιφνιδίασε τους πάντες.

Την πιο μεγάλη χαρά όμως για αυτή την απόφαση των παιδιών την έχει πάρει η μαμά Κυρανάκη, η κυρία Ελένη, που λατρεύει τον μοναχογιό της.

Δείτε επίσης: Κουτσούμπας: «Συγκυβέρνηση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ το πιο ρεαλιστικό σενάριο…»

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

Ο Κωνσταντίνος μεγάλωσε σε μονογονεϊκή οικογένεια, με τη μάνα να στέκεται στο πλάι του και με τους δύο ρόλους.

Τώρα όμως ο βουλευτής έχει δύο γυναίκες να τον νοιάζονται, που και οι δυο έχουν το ίδιο όνομα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This