ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μανίας επιβεβαίωσε και τεκμηρίωσε πλήρως την ύπαρξη του σκανδάλου Νοβάρτις»

Must Read

Ο Νίκος Μανίας «τεκμηρίωσε πλήρως την ύπαρξη του σκανδάλου Νοβάρτις» αναφέρουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη σημερινή του κατάθεση στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο του ειδικού στα συστήματα τιμολόγησης φαρμάκων, ανεξάρτητου αναλυτή που είχε κατά καιρούς συνεργασία με τις φαρμακευτικές εταιρείες και τα υπουργεία τα οποία εμπλέκονταν στην τιμολόγηση φαρμάκων.

«Με τη σημερινή του κατάθεση ο κ. Μανίας επιβεβαίωσε και τεκμηρίωσε πλήρως την ύπαρξη του σκανδάλου Νοβάρτις. Επέμεινε και δεν ανακάλεσε ούτε στο παραμικρό τις τέσσερις καταθέσεις που έδωσε στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης», ανέφεραν οι εν λόγω πηγές, προσθέτοντας ότι «με βάση αυτές τις καταθέσεις επιβεβαιώνονται οι παράνομες υπερτιμολογήσεις δεκάδων φαρμάκων της Νοβάρτις».

Συνεχίζοντας, οι πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισαν πως ο κ. Μανίας «χαρακτηριστικά ανέφερε ότι οι τιμές για 40 φάρμακα βρέθηκε να είναι παράνομα αυξημένες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, γεγονός που σύμφωνα με υπολογισμούς κόστισε στο ελληνικό δημόσιο 65 εκατ. ευρώ».

Διαβάστε επίσης: Παπαγγελόπουλος: Προδότης ο Σαμαράς, ψεύτης και παλιάνθρωπος ο Αθανασίου…

«Κατέθεσε ότι, μετά τις αποκαλύψεις του στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του, εκφοβισμούς, προπηλακισμούς καθώς και ότι άγνωστοι κατέστρεψαν το αυτοκίνητο του», συμπλήρωσαν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξαν, λέγοντας πως, στο τέλος «τόνισε ότι ήταν πολύ λογικό να του κάνει επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις η κα Τουλουπάκη για ενδεχόμενη εμπλοκή πολιτικών προσώπων και πως αυτό εννοούσε όταν, νωρίτερα, μίλησε για πιέσεις από την εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This