Με την ουρά στα σκέλια ο Άδωνις για το ρουσφέτι στο εκπτωτικό χωριό

Must Read

Σε προφάσεις εν αμαρτίαις κατέφυγε ο Αδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να δικαιολογήσει το ρουσφέτι για το εκπτωτικό χωριό και εμπορικό κέντρο στα Σπάτα, που με δική του απόφαση θα παραμένει ανοιχτό 32 Κυριακές τον χρόνο. Απαντώντας από το βήμα της Βουλής σε σχετική ερώτηση της Σοφίας Σακοράφα του ΜέΡΑ25, ο υπουργός Ανάπτυξης ισχυρίστηκε ότι δεν ανοίγει θέμα ωραρίου των καταστημάτων τις Κυριακές, προσθέτοντας ωστόσο αμέσως μετά: «Δεν μπορούμε να δίνουμε μάχες οπισθοφυλακής. Ταξιδεύουμε, ξέρουμε τι ισχύει σε άλλες χώρες».

Σε ό,τι αφορά το εκπτωτικό χωριό Σπάτων, ο κ. Γεωργιάδης επικαλέστηκε την πολύ μεγάλη κίνηση τις Κυριακές και από εγχώριο τουρισμό, τη στιγμή μάλιστα που, όπως είπε, είναι ανοιχτά τα μεγάλα καταστήματα της περιοχής του αεροδρομίου, αποφεύγοντας να αναφερθεί στα προβλήματα που δημιουργούνται με τη φωτογραφική ρύθμιση όχι μόνο στους εργαζομένους αλλά και στις μικρότερες επιχειρήσεις.

«Να δείξουμε στους ξένους ότι είμαστε φιλική επιχειρηματικά χώρα», πρόσθεσε ο πάντα πρόθυμος Αδωνις Γεωργιάδης, δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του. Η Σοφία Σακοράφα κατηγόρησε τον υπουργό ότι περιφρόνησε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις που πλήττονται άμεσα και υποστήριξε: «Αποδεικνύεται ότι όλη η φιλολογία της Ν.Δ. περί προστασίας της μεσαίας τάξης ήταν φθηνή προεκλογική συνθηματολογία».

Δείτε επίσης: Απ. Τζιτζικώστας: «Η Ελλάδα από “επενδυτική έρημος” μετατρέπεται σε “γη της επαγγελίας”»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This