Θύελλα από τις δηλώσεις Γεωργιάδη για την προστασία πρώτη κατοικίας – Οι αντιδράσεις των κομμάτων

Must Read

Θλιβερός μαθητής του Σόιμπλε αποδεικνύεται ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν διστάζει ανά τακτά διαστήματα να εξαπολύει κυνικές παραδοχές στους εξουθενωμένους πολίτες της Ελλάδας, σε απειλητικό ύφος και με μια ασυνήθιστη ευκολία, που ο ίδιος φαίνεται πως εκτιμά ότι μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Μιλώντας αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για το θέμα της πρώτης κατοικίας, ο υπουργός Ανάπτυξης εμφανίστηκε λες και ήταν εντολοδόχος των τραπεζών, τις οποίες οι Έλληνες έχουν χρυσοπληρώσει μέσω τριών ανακεφαλαιοποιήσεων, δίνοντας μήνυμα μαζικών κατασχέσεων. «Απόλυτη προστασία πρώτης κατοικίας δεν υπάρχει σε καμία προηγμένη οικονομία και ούτε πρέπει να υπάρχει. Είναι και ζημία για την οικονομία να υπάρχει, είπε χωρίς ίχνος ντροπής για όσους στενάζουν κάτω από τον τραπεζικό ζυγό.

Θα περίμενε κανείς από τον αμετροεπή υπουργό δυο κουβέντες για τα υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη, που απολαμβάνουν ακέραιες και προκλητικές αποδοχές χωρίς να κάνουν τίποτα για τα «κόκκινα» δάνεια. Αλλά, για ακόμα μια φορά, ο κ. Γεωργιάδης, έδειξε σε ποιους θέλει να είναι αρεστός…

Επίθεση από τα υπόλοιπα κόμματα

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρει ακέραιη την ευθύνη για τις αθλιότητες Γεωργιάδη εις βάρος όσων αδυνατούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας: «Η άποψή του είναι αποκρουστική, απάνθρωπη και εσφαλμένη».

Σε ανάλογο μήκος, το Κίνημα Αλλαγής αναφέρει: «Το επόμενο βήμα φανταζόμαστε είναι να επιβλέψει προσωπικά και να εγγυηθεί την εκτέλεση των εντολών των funds».

Οι δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης αποτελούν πρόκληση απέναντι στα εκατοντάδες χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά, που βλέπουν τη θηλιά των τραπεζών και των funds να σφίγγει όλο και πιο πολύ γύρω τους. Παράλληλα αποτελεί μία κυνική και θρασύτατη ομολογία εκ μέρους της κυβέρνησης για τη χιονοστιβάδα πλειστηριασμών που έρχεται», αναφέρει το ΚΚΕ, σε σχόλιό του.

Δείτε επίσης: Τι είπε ο Δένδιας για Tουρκία, Χάγη, «Ορούτς Ρέις» και μεταναστευτικό

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This