Πέμπτη 24/6/2021

Μόλις δύο βουλευτές έδωσαν (εθελοντικά) το αίμα τους στη Βουλή!!!

Παρά το γεγονός πως η ανταπόκριση των εργαζομένων της Βουλής και των συνεργατών βουλευτών στο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία που απηύθυνε ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Βουλής ήταν τεράστια, μόλις δύο από τους 300 βουλευτές έδωσαν το «παρών». Είδηση που πέρασε στα ψιλά…

Η αιμοληψία διοργανώθηκε την Πέμπτη από Σύλλογο των Υπαλλήλων της Βουλής, σε συνεργασία με την υπηρεσία αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» και πραγματοποιήθηκε στο Εντευκτήριο των βουλευτών, από τους οποίους όμως μόλις η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συμμετείχαν.

Δείτε επίσης: Ο… άνθρωπος της προέδρου και η πρόταση που απέρριψε η κ. Σακελλαροπούλου

«Δεν πονάει, δεν παίρνει ώρα, δεν κοστίζει, σώζει ζωές ανωνύμως και αδιακρίτως, μπολιάζει με αγάπη. Κρίμα, που μόνο δύο βουλευτές συμμετείχαμε στη σημερινή αιμοδοσία στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου. Την επόμενη περισσότεροι!» ήταν το μήνυμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Από την πλευρά της η Όλγα Κεφαλογιάννη σημείωσε:

«Δίνοντας αίμα σώζεις ζωές. Στην εθελοντική αιμοδοσία στη Βουλή ανταποκρίθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι, δυστυχώς όμως για ακόμα μία φορά, ελάχιστοι συνάδελφοι. Εγώ θα δηλώνω πάντα παρούσα, με την ευχή η ανταπόκριση όλων να είναι κάποια στιγμή καθολική».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ