Εσωτερικό χάσμα στη Νέα Δημοκρατία – Πάνω από 400 στελέχη λένε «αντίο» λόγω Αυγενάκη

Must Read

Εκατοντάδες στελέχη της Ν.Δ. στο Ηράκλειο Κρήτης απειλούν να κατέβουν από το «γαλάζιο» τρένο, λόγω των πρόσφατων, ατυχέστατων χειρισμών του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και της κυβέρνησης συνολικά στο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα candiadoc, η δυσφορία για την πρόταση υποβιβασμού του ΠΑΟΚ, η οποία αντικαταστάθηκε στη συνέχεια με τη «φωτογραφική» τροπολογία για την τιμωρία 5-10 βαθμών, είναι τόσο έντονη που οδήγησε 400 (!) τοπικά στελέχη στην αποχώρηση.

Δείτε επίσης: Η Κεραμέως «φίμωσε» 30 βουλευτές της ΝΔ για ερώτηση σχετικά με τα θρησκευτικά βιβλία Γαβρόγλου

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Ν.Δ. Ηρακλείου συνυπέγραψαν κείμενο με το οποίο ανακοινώνουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν από την παράταξη ως ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ στο κείμενο σημειώνονται και συγκεκριμένα περιστατικά «παραγκωνισμού στελεχών, υπέρ επισκεπτών στο κόμμα», αλλά και οι κεντρικές πολιτικές που φέρεται ότι βρίσκουν αντίθετη την κομματική βάση. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επικεφαλής της πρωτοβουλίας αποχώρησης και συντάκτες του κειμένου διαμαρτυρίας ζητούν να συναντηθούν διά ζώσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να του παραδοθούν οι υπογραφές.

Πάντως, παρά τις παραπάνω πληροφορίες για κύμα αποχωρήσεων, και κόντρα στην έντονη φημολογία περί οριστικής ρήξης ανάμεσα στον υφυπουργό και τον πρωθυπουργό, οι δύο άνδρες πέρασαν πολλές ώρες μαζί το Σαββατοκύριακο, καθώς ο κ. Αυγενάκης τον συνόδευσε σε πολλούς σταθμούς της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This