Κυριακή 13/6/2021

Βγήκαν τα μαχαίρια στο ΚΙΝΑΛ με τις ακροβασίες της Φώφης

«Σφάζονται» στο Κίνημα Αλλαγής, καθώς οι χαμηλές επιδόσεις του κόμματος στις δημοσκοπήσεις, αλλά και η χωρίς προσανατολισμό στρατηγική που εφαρμόζει έχουν οδηγήσει σε έντονη εσωστρέφεια και γκρίνια. Η τελευταία αφορμή, που δόθηκε με την επιστολή της Νάντιας Γιαννακοπούλου προς τη Φώφη Γεννηματά, αλλά και προς σύσσωμη την Κ.Ο. του κόμματος, προκάλεσε τον εκνευρισμό της ηγεσίας και έβγαλε από το χαλί τα κρυμμένα προβλήματα της παράταξης.

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας θεωρεί δεδομένους. Ούτε από τα αριστερά ούτε από τα δεξιά. Οσοι φαντασιώνονται το Κίνημα Αλλαγής κομπάρσο στον τεχνητό δικομματισμό θα μας βρίσκουν διαρκώς δυναμικά πολιτικά απέναντι» τόνισε η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της. Η κυρία Γεννηματά σημειώνει ότι το ΚΙΝ.ΑΛ. δεν πιέζεται από τις προσπάθειες Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ «να αποσπάσουν μερίδιο», καθώς, όπως αναφέρει, «η προσπάθεια της Ν.Δ. ακυρώνεται καθημερινά από τις συντηρητικές έως αυταρχικές πρακτικές μιας παραδοσιακής Δεξιάς», ενώ «η ανύπαρκτη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με το Κέντρο, αλλά και με την Αριστερά» αποδείχθηκε τόσο από τα έργα και τις ημέρες του ως κυβέρνηση όσο και από τον σημερινό του μετεωρισμό μεταξύ «δύο ασύμβατων μεταξύ τους επιλογών».

Από την πλευρά της, η κυρία Γιαννακοπούλου επανήλθε, επίσης μέσω συνέντευξης. «Νιώθω έκπληξη και θλίψη από ορισμένες δήθεν αναλύσεις -ευτυχώς είναι λίγες- που, μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής μου, αναφέρονται σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Φαίνεται, όμως, ότι κάποιοι διακινούν απαράδεκτα ευφυολογήματα και καταφεύγουν σε χαρακτηρισμούς για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο και την ουσία της επιστολής μου. Κάποιοι ανακάλυψαν ότι είμαι σε κάποια δήθεν “δεξιά πτέρυγα”, κάποιοι ότι βάζω το προσωπικό συμφέρον πάνω από το κομματικό, κάποιοι ότι προκαλώ εσωστρέφεια» ανέφερε η κυρία Γιαννακοπούλου και συνέχισε: «Κάποιοι, μάλιστα, φτάνουν στο σημείο να μιλάνε στο παρασκήνιο για πειθαρχικά μέτρα. Πρόκειται για αστειότητες και παρωχημένες τακτικές, που δεν στέκονται στην ουσία των θεμάτων που εγγράφως απέστειλα προς την πρόεδρο και την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα».

Δείτε επίσης: Ανακοίνωσε «πάγωμα» των επιτάξεων των ακινήτων και των εκτάσεων ο Μηταράκης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ