Δευτέρα 14/6/2021

Ο «σκληρός» Μπογδάνος έκανε αγωγή σε νεαρή χρήστρια του facebook για… καρδούλες και likes

Αγωγή ύψους 28.000 ευρώ έκανε σε νεαρή εργαζόμενη ο δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, για υβριστικό περιεχόμενο σε ανάρτησή της στο facebook που περιείχε φωτογραφία του.

Συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη κοπέλα στις 7 Μαΐου 2019, είδε τον νυν βουλευτή να περνάει κάτω από το γραφείο της και αφού τον αναγνώρισε, τον έβγαλε φωτογραφία. Στη συνέχεια, ανήρτησε την φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το ερώτημα: «Παιδιά σοσ ο Mπογδάνος κάτω από το γραφείο μου γουατ του ντου;».

Δείτε επίσης: Χωρίς «κουκούλες» θα καταθέσουν στην Προανακριτική οι προστατευόμενοι μάρτυρες

Τα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση ήταν υβριστικού περιεχομένου ως προς του πρόσωπου του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αλλά έγιναν από άλλους χρήστες του διαδικτύου, με την ίδια να περιορίζεται στο να αντιδράσει σε κάποια από αυτά, χρησιμοποιώντας τις επιλογές που δίνει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης (emoticon, facebook reactions).

Αφότου ο δημοσιογράφος εξελέγη βουλευτής έκανε αγωγή στην κοπέλα για την ανάρτηση της φωτογραφίας και τις καρδούλες-likes, ζητώντας αποζημίωση 28.000 ευρώ για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και προσβολή προσωπικότητας.

Την υπόθεση θα εξετάσει το δικαστήριο στις 5 Μαρτίου.

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΑΓΩΓΗ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ