Πυρ και μανία ο Παπαγγελόπουλος για το έγγραφο του FBI που «ξέχασε» η Ράικου

Must Read

Βαρύτατες αιχμές κατά της Ελένης Ράικου αφήνει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σε μια ιδιαιτέρως σκληρών τόνων δήλωσή του, που έρχεται λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποκάλυψη της «δημοκρατίας», ότι η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς είχε λάβει έγγραφο του FBI, από το οποίο προκύπτει ότι Eλληνας πολιτικός είχε δωροδοκηθεί από τη Novartis. 

«Από δημοσιεύματα του τύπου αποκαλύφθηκε ότι η κυρία Ράικου είχε καταχωνιάσει έγγραφο του FBI, το οποίο ευτυχώς δεν “καταστράφηκε” από πλημμύρες ή άλλες φυσικές καταστροφές», σχολίασε ο κ. Παπαγγελόπουλος, αναφερόμενος στις γνωστές δικαιολογίες που είχε επικαλεστεί πριν από μερικές εβδομάδες η κυρία Ράικου στην κατάθεσή της στην προανακριτική, προκειμένου να δικαιολογήσει την μη προσκόμιση στην επιτροπή των παραστατικών για τα εμβάσματα που έστειλε η Novartis στο σύζυγό της.

«Από το έγγραφο αυτό προκύπτει ότι Έλληνας πολιτικός είχε δωροδοκηθεί από τη Novartis», ανέφερε ακόμη  ο τέως αναπληρωτής Δικαιοσύνης, ο οποίος σχολίασε ότι «διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι, επίορκοι και τα λίγα γιουσουφάκια τους στον τύπο έχουν στρατευθεί στο βρώμικο πόλεμο της πολιτικής μου δίωξης». 

Σημειώνεται ότι, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα μας, φέρνοντας στο φως την σχετική επιστολή της Ελένης Τουλουπάκη, οι Αμερικανοί είχαν ενημερώσει από το 2017 την Ελένη Ράικου για εμπλοκή πολιτικού προσώπου. Η επίμαχη επιστολή -για την οποία ΝΔ και ΚΙΝΑΛ εξακολουθούν να τηρούν σιγή ιχθύος- εστάλη στην προανακριτική επιτροπή στις αρχές της περασμένης εβδομάδες, και αφορούσε απόρρητο έγγραφό του FBI που είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Διαφθοράς, ήδη από τον Ιανουάριο του 2017, όταν δηλαδή ακόμη επικεφαλής του τμήματος ήταν η Ελένη Ράικου, και ενημέρωνε ότι στέλεχος του φαρμακευτικού κολοσσού είχε δώσει μίζα σε Έλληνα πολιτικό.

Δείτε επίσης: Βγήκαν τα μαχαίρια στο ΚΙΝΑΛ με τις ακροβασίες της Φώφης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This