Οι συνδικαλιστές «σφάζονται» (ξανά) για το συνέδριο της ΓΣΕΕ

Must Read

Ευθύνες στην ηγεσία της ΓΣΕΕ επιρρίπτουν οι επικεφαλής της ΑΔΕΔΥ (!) για τη συνεχιζόμενη κόντρα της Γενικής Συνομοσπονδίας με το ΠΑΜΕ (την προσκείμενη στο ΚΚΕ συνδικαλιστική παράταξη) και τον κίνδυνο να μετατραπεί και η νέα προσπάθεια διεξαγωγής του 37ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου της σε συνέδριο «παρωδία», με ΜΑΤ, εισαγγελείς και την… εποπτεία του πρωθυπουργού.

Μέσα από μια πολύ σκληρή ανακοίνωση τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ ανέφεραν ότι «για ακόμα μια φορά, η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ επιβεβαίωσε τον αντεργατικό της ρόλο». Σύμφωνα με την Ε.Ε. του τριτοβάθμιου φορέα εκπροσώπησης των δημόσιων υπαλλήλων, ευθύνη για το ενδεχόμενο και αυτό το συνέδριο να μετατραπεί σε «παρωδία» φέρει και η κυβέρνηση, που «καμία δουλειά δεν έχει να παρεμβαίνει και να καθορίζει τις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος».

Δείτε επίσης: Ο δεκάλογος της κυβέρνησης για τις φυλακές – Τι θα γίνει με τις ελλείψεις προσωπικού και τον υπερπληθυσμό

«Κανένα συνδικάτο» συνεχίζει η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της «να μη νομιμοποιήσει συνέδρια με ΜΑΤ και κρατική βία». Μάλιστα, η ηγεσία της εξήγγειλε διευκολυντική στάση εργασίας την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου, καλώντας τους δημοσίους υπαλλήλους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο, στο Καβούρι, όπου θα επιχειρηθεί να πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Απάντηση στην ΑΔΕΔΥ έδωσαν οι επικεφαλής της Γενικής Συνομοσπονδίας, αναφέροντας σε δική τους ανακοίνωση ότι «μια ομάδα προθύμων προσχωρεί στη στρατηγική του ΠΑΜΕ για την ολοκληρωτική διάλυση των συνδικάτων». «Η σημερινή ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ (τέτοιο περιεχόμενο ούτε το ΠΑΜΕ δεν τόλμησε να συντάξει) αποτυπώνει το πραγματικό πρόβλημα δημοκρατίας στο εσωτερικό της» τόνισε η ηγεσία της ΓΣΕΕ, «που πρωτίστως ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος θα πρέπει να επιλύσει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This