Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: «Έχω την στήριξη του ελληνικού λαού»

Must Read

Τους ισχυρισμούς για έναν βρώμικο πόλεμο που εξαπολύεται εναντίον του προκειμένου να συγκαλυφθούν οι ευθύνες για το σκάνδαλο της Novartis επανέλαβε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες σε βάρος του από τους 4 εισαγγελείς είπε ότι λένε ψέματα. «Και οι 4 είναι πικραμένοι, κάτι θέλανε και δεν το πήρανε. Έχουν να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους. Η Τσατάνη έπρεπε να είχε πάει φυλακή γιατί συγκάλυψε ένα τεράστιο σκάνδαλο…

Δείτε επίσης: Επίκαιρη Επερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη μετάβαση στις λιγνιτικές περιοχές της Ελλάδας

Ο Αγγελής αρνήθηκε να παραλάβει συγκεκριμένα στοιχεία για την υπόθεση και δεν έκανε τίποτα για να τα εκμεταλλευθεί. Ο Αθανασίου διέψευσε τη Ράικου για τον Ρασπούτιν. Αυτή ήταν μια φαντασίωση της Ράικου… Παραμονές που έφυγε ο Αθανασίου μου έκανε το τραπέζι για να με ευχαριστήσει για τη συνεργασία» είπε μεταξύ άλλων.

Ο Δ. Παπαγγελόπουλος πρόσθεσε: «Βεβαίως πρέπει να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες αλλά να τηρηθεί η νομιμότητα. Να καταθέσουν με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιτίθεται για την κατάθεσή τους. Έχει ανοίξει το τρελάδικο βγήκαν οι τρελοί στους δρόμους. Θα τους ξαναμαζέψουμε…

Τέρατα και σημεία διαπράττωνται. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους μάρτυρες Να τους εκφοβίσουν όταν λένε ότι θα τους βγάλουν τις κουκούλες. Έχω τη στήριξη τους Ελληνικού λαού όταν βγαίνω στους δρόμους με χτυπάνε στην πλάτη οι πολίτες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This