Δευτέρα 21/6/2021

Δ. Παπαγγελόπουλος: «Άξια θαυμασμού η μηδενική αξιοπιστία του Σάμπυ Μιωνή»

«Άξια θαυμασμού η μηδενική αξιοπιστία του». Με αυτή τη φράση ο Δημ. Παπαγγελόπουλος, υποδέχεται την προαναγγελία ότι ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή θα καταθέσει καταθέσει μήνυση εναντίον του μήνυση, την ώρα που έχει κληθεί να εξεταστεί ως μάρτυρας και στην Προανακριτική Επιτροπή.

Ο επιχειρηματίας αναμένεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να καταθέσει ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος, τον εκβίασε ζητώντας του χρήματα, προκειμένου να «κλείσουν» εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, στις οποίες εμπλέκονταν.

Η συνάντηση των δυο ανδρών σύμφωνα με το ρεπορτάζ πραγματοποιήθηκε το  2016, παρουσία του κι ενός ακόμα υπουργού. Κατά την διάρκεια της συζήτησης που είχαν Παπαγγελόπουλος – Μιωνή, ο πρώτος, σύμφωνα με όσα θα πεί ο κ. Μιωνή, φέρεται να ζήτησε οικονομικά ανταλλάγματα από τον δεύτερο προκειμένου να βοηθήσει για να «κλείσουν» οι εκκρεμότητες που είχε με την ελληνική δικαιοσύνη.

Δείτε επίσης: Κυριάκος Βελόπουλος: «Τα νησιά επαναστατούν στις επιλογές της αυταρχικής κυβέρνησης»

Αντιπαράθεση

Η αντίδραση του κ. Παπαγγελόπουλου είναι σφοδρή καθώς κάνει λόγο ακόμα και για «μεγάλο κίνδυνο να διαταραχθούν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ και να προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο».

Αναφέρει:

«Κατέρρευσε η προσπάθεια συγκάλυψης του μεγάλου σκανδάλου της Novartis.  Eπιστρατεύουν λοιπόν τώρα και τον κ. Μιωνή γνωστό από την εμπλοκή του στη Λίστα Λαγκάρντ.

Ο κ. Μιωνή έχει διωχθεί για απόπειρα κακουργηματικής απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου μαζί με το γνωστό Σταύρο Παπασταύρου, σύμβουλο του κ. Σαμαρά, και σήμερα κατηγορείται για εξαπάτηση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Μετά το Noor 1 και τον ισοβίτη καταδικασμένο για ναρκωτικά Γιαννουσάκη εμφανίζεται ένας ακόμη αμφιλεγόμενος μάρτυρας άσχετος με την υπόθεση που ερευνά η επιτροπή.

Ευκαιρία να ξεπλύνουν άλλο ένα μεγάλο σκάνδαλο.

Χρησιμοποιούν ένα ευφάνταστο πρόσωπο που συγχέει σκόπιμα και κατ’ εξακολούθηση ιδιωτικές υποθέσεις του με διακρατικά ζητήματα.

Μεγάλος ο κίνδυνος να διαταραχθούν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ και να προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο.

Όσο κυβερνούσε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο επιχειρηματίας Σαμπύ Μιωνή επεδίωκε να συνάψει σχέσεις με υπουργούς και στελέχη του  και κατηγορούσε  ως εκβιαστή το σημερινό υπουργό της Ν.Δ.  Μάκη Βορίδη.

Σήμερα που κυβερνά η Ν.Δ. στρέφεται εναντίον μου.

Άξια θαυμασμού η μηδενική αξιοπιστία του και προφανής η ανέντιμη πολιτική εκμετάλλευση  από  διεφθαρμένους διαπλεκόμενους παρανοϊκούς που θα σπεύσουν να υιοθετήσουν τα μεγάλα ψεύδη του.

Περισσότερα μετά την κατάθεση του κ. Μιωνή».

Πηγή: dikastiko.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ