Ο Παναγιώτης Δημητράς μετά τον πάτερ Αντώνιο κάνει (ξανά) μήνυση σε ιερέα

Must Read

«Φάμπρικα» δικαστικών διώξεων κατά κληρικών έχει ανοίξει ο Παναγιώτης Δημητράς. Ο πως αναφέρει η εφημερίδα «δημοκρατία» ο «επαγγελματίας δικαιωματιστής», δικηγόρος στο επάγγελμα και φανατικός εκκλησιομάχος, εκμεταλλεύθηκε για άλλη μια φορά τις διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου προκειμένου να κινηθεί νομικά κατά του πρωτοπρεσβύτερου Ευστρατίου Δήσσου του Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου Λέσβου.

Δείτε επίσης: Δ. Παπαγγελόπουλος: «Άξια θαυμασμού η μηδενική αξιοπιστία του Σάμπυ Μιωνή»

Αιτία, η ανοιχτή επιστολή του κληρικού προς τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, με την οποία τον καλεί να αναθεωρήσει την απόφασή του για δημιουργία κλειστής δομής στο νησί. Ο Παναγιώτης Δημητράς δρα τώρα υπό την κάλυψη του λεγόμενου Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων.

Η ιστορία με τις… μηνύσεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δημητράς στοχοποιεί εμμονικά ιερωμένους. Τον Νοέμβριο του 2019 μήνυσε τον π. Αντώνιο Παπανικολάου της «Κιβωτού του Κόσμου» για δήθεν «ξενοφοβικό παραλήρημα», επειδή η Κιβωτός σε δύο επιστολές της, το 2017 και το 2019, ζήτησε για λόγους προστασίας δύο δομών της στη Χίο να μην κατασκευαστούν κοντά τους προαναχωρησιακά κέντρα μεταναστών.

Ο Παναγιώτης Δημητράς είναι μια περίεργη και ύποπτη δημόσια φυσιογνωμία. Είναι δικηγόρος και καλύπτει το νομικό bullying στο οποίο επιδίδεται πίσω από το ανύπαρκτο -πλέον- διεθνώς Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι. Επιστρατεύει το κύρος της συγκεκριμένης, αλλά ανύπαρκτης ΜΚΟ-σφραγίδας για να απειλεί και να «εκβιάζει» δικαστικά όσους θεωρεί, στη δική του αντίληψη και κοσμοθεωρία, «εχθρούς». Το Παρατηρητήριο και ο Δημητράς έχουν βαθύ παρελθόν με αντεθνικούς και εκκλησιομαχικούς κύκλους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This