ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι ψευδέστατοι ισχυρισμοί του Σάμπυ Μιωνή «υπογεγραμμένοι» από τον ίδιο! (όλα τα έγγραφα)

Must Read

Το newsbreak.gr αποκαλύπτει σήμερα όλα τα έγγραφα με τον εξωδικαστικό εξωδικαστικό συμβιβασμό τον οποίον έχει υπογράψει ο ίδιος ο Σάμπυ Μιωνή και τον οποίον (με περίσσιο θράσος) ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ότι δεν υπέγραψε ποτέ και προσκόμισε το σχετικό έγγραφο χωρίς την υπογραφή του!

Να πούμε εδώ ότι οι συζητήσεις ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2016 όπου ο ισραηλινός δικηγόρος του Σάμπυ Μιωνή, ήρθε στην Αθήνα στόχο να προτείνει στους δικηγόρους της «δημοκρατίας», έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον Μάρτιο του 2018, (σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πρώην υπουργού, Νίκου Παππά, στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής) να υπογραφεί και από τον κύριο Μιωνή ο συμβιβασμός με τον οποίο συμφωνήθηκε η αμοιβαία αποχή από δικαστικές ενέργειες.

Βήμα-βήμα το ιστορικό

Ο Σάμπυ Μιωνής ισχυρίστηκε πως πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση με πρωτοβουλία των δικηγόρων της εφημερίδας «δημοκρατίας», προκειμένου να βρεθεί εξωδικαστικά μία λύση στις κλιμακούμενες διαφορές. Ισχυρίστηκε ακόμη, πως του παρουσιάστηκε ένα έγγραφο εξωδικαστικού συμβιβασμού, το οποίο δεν υπέγραψε ποτέ, προκειμένου, να σταματήσει να κινείται δικαστικά εναντίον της εφημερίδας «δημοκρατία» με αντάλλαγμα το κλείσιμο των ποινικών υποθέσεων που η εφημερίδα του είχε δημιουργήσει.

Οι ισχυρισμοί του Σάμπυ Μιωνή, όμως, δεν είναι απλώς ψευδείς, είναι μία πρωτοφανής αφήγηση της ιστορίας με ακριβή αναστροφή των γεγονότων.

Στην πραγματικότητα, τον Νοέμβριο του 2016, ο ισραηλινός δικηγόρος του Σάμπυ Μιωνή, κατέφτασε στην Αθήνα με σκοπό να προτείνει στους δικηγόρους της «δημοκρατίας», έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό. Μετά από τη συνάντηση, ο ισραηλινός δικηγόρος συνέταξε ένα προσχέδιο, έναν συγκεκριμένο οδικό χάρτη όπως ονομάζεται (Roadmap) με τα βασικά σημεία του προτεινόμενου συμβιβασμού.

Τελικά, τον Μάρτιο του 2018, πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση στο γραφείο του πρώην υπουργού, Νίκου Παππά, στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, για να συζητηθεί και πάλι η προσπάθεια του εξωδικαστικού συμβιβασμού. Η συγκεκριμένη συνάντηση, οδήγησε και στην υπογραφή του συμβιβασμού με τον οποίο συμφωνήθηκε η αμοιβαία αποχή από δικαστικές ενέργειες. Η συμφωνία αυτή τηρήθηκε μέχρι πρόσφατα.

Το πιο ενδιαφέρον: Το συμφωνητικό που τελικά υπεγράφη αποτελούσε, στα κύρια σημεία του, μετάφραση του προσχεδίου, στα αγγλικά, το οποίο είχε αποστείλει ο κ. Μιωνής και ο Ισραηλινός δικηγόρος το 2016!

Υπεγράφη, μάλιστα, πρώτα από τους δικηγόρους της «δημοκρατίας» και στη συνέχεια από τον ίδιο τον κ. Μιωνή. Απεστάλη, δε, στην «δημοκρατία» με την υπογραφή του επικυρωμένη από τον δικηγόρο του, παρά το γεγονός πως ο ίδιος υποστηρίζει το αντίθετο.

Αξίζει να σημειώσουμε, ακόμη, πως η προσπάθεια για εξωδικαστικό συμβιβασμό, με πρωτοβουλία του κ. Μιωνή, έλαβε χώρα το 2016, δηλαδή ένα χρόνο αργότερα από τον… υποτιθέμενο εκβιασμό του, τον οποίο ισχυρίστηκε στην προανακριτική.

Ολα τα έγγραφα που εκθέτουν τον κ. Μιωνή

Δείτε παρακάτω το υπογεγραμμένο σχέδιο συμφωνίας εξωδικαστικού συμβιβασμού και από τον κ. Μιωνή με επικυρωμένη την υπογραφή του από τον δικηγόρο του.


Δείτε εδώ το αρχικό σχέδιο συμφωνίας που παρουσιάστηκε από τον ισραηλινό δικηγόρο του κ. Μιωνή, στους δικηγόρους της «δημοκρατίας» στην Αθήνα το 2016. Το συμφωνητικό που τελικά υπεγράφη αποτελούσε, στα κύρια σημεία του, μετάφραση αυτού του προσχεδίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This